Használati útmutató fiúkhoz az első randin

2014. november 17. 12:50 ujnemzedek.hu
Az üzenet elolvasása utáni kuncogástól például azonnal meghalnak lélekben. Meg a néma csöndtől is.

Randi. A fiúk ebben alapvetően eszméletlenül bénák egészen harmincöt éves korukig, amikorra összeszedik magukat, szóval kell hozzájuk türelem. A következő lépések ugyan ártatlannak tűnhetnek, de nagyban segítenek az amúgy is bizonytalan kamaszfiúk teljes leblokkolásában.

 

1. Csönd

Arra várni, hogy a másik mondjon valamit, a létező legnagyobb gonoszság. Egy fiúban ilyenkor általában egy kis hang üvöltözik, hogy „mondj már valamit, te szerencsétlen”, de a randidémon ott ül a nyakában és befogja a száját. Ér beszélgetést kezdeményezni.

 

2. Sztorik az előző barátról

Azonnali kékhalált okoz az első randin megemlíteni azt az embert, aki már egyszer sikeresen elvitt randizni, olyan, mintha kapásból egy érzelmi kivégzőosztag elé állítanák szegény delikvenst.

 


Beszédes helyzet: (Kép:runwithmeblog.com)

 

 

3. Telefon nyomkodása, felkuncogás

Lehet, hogy csupán annyi történt, hogy a barátnő kívánt sok sikert a randihoz, de a fiúk agyában a következő történik ilyenkor: „biztos írt neki egy nálam sokkal vagányabb srác, aki szabadidejében kaszkadőr, gyors motorokat vezet, szép szakálla van, és nagyon izmos.” – ez pedig egyenlő a fent leírt érzelmi kivégzőosztaggal.

 

4. „És akkor a barátnőimmel…:”

Téma híján a barátnőkre és az ő rettentő csajos problémáikra terelni a beszélgetést felesleges, mert az idő ugyan telik vele, de érdemi előrelépés nem fog történni.

 


Egy próbát megér (Kép:galleryhip.com)

 

 

5. Bámulás

De tényleg. Van valami az arcán?

 

6. Késés

Az időben meg nem érkezést fejben ezt okozza: „Úristen….biztos… meghalt. Nem,nem… Talált valaki mást útközben! Elfelejtette…Nem is gondolta komolyan, csak viccelt a randival.

 

7. Csókszituáció fel nem ismerése

Az első csók előtti 5-10 másodperc (amennyiben tényleg nagyon kezdő alanyról van szó) az egy örökkévalóságnak tűnik ám, ráadásul közben a belső szervek (érzésre) helyet cserélnek, és az egész olyan érzés, mint egy nyárssal kivert verembe ugrás előtt azon morfondírozni, hogy vajon van-e biztosítókötél a derék körül. Ha a nagyon egyértelmű pillanatban egy jól irányzott mobiltelefon-előrántást produkál a leányzó, azzal garantáltan elveszi a kedvet a további próbálkozástól.


Kapcsolódó cikkek

Hamarosan itt a Valentin-nap, néhány hét és érkezik a tavasz, azaz a szerelem évszaka. Csodálatos érzés szerelemben élni. Kevés olyan kifejezés van a földön, ami pontosan kifejezné, mit érzünk ilyenkor. Szerencsére a statisztikusok, a bőrgyógyászok és más szakemberek szimpla adatokkal is le tudják írni ezt.
olvasd tovább