A világ legjogászabb apja szerződést írt a gyerekeivel a kutyáról

2016. július 28. 10:31 ujnemzedek.hu
A gyerekek kutyát akartak. Apu belement, de csak feltételekkel.

Onnan sejtheted, hogy apád valószínűleg jogász, hogyha kérsz egy kutyát, akkor egy ilyen dokumentumot tol az orrod alá. Ebben nagyjából összefoglalja, hogy neki semmit sem kell csinálnia a négylábúval – de vegyük sorra a 13 pontot! 

 

 

A szerződés pontjai a következőek:

1.Apunak soha sem kell kutyakakit takarítania. Soha. Hetente legalább háromszor a gyerekek takarítanak a kutya után, apu legnagyobb megelégedésére. 

 

2. A kutyát be kell tanítani, hogy a kert oldalsó részébe, a szomszéd kerítése melletti szikához végezze a dolgát. A kutyakakinak semmi keresnivalója a ház előtti vagy az a mögötti gyepen.

 

3.A kutya nagyon kicsi. Maximum 7 kiló.

 

4.A kutya nem hullatja a szőrét. KICSIT SEM.

 

5. A kutya nem lehet nyáladzós vagy orrfolyós. A résztvevő felek egyetértenek abban, hogy az ilyen kutya gusztustalan. 

 

6. A kutya nem karcolja a padlót.  Apu nem határozza meg, hogy milyen módszerrel előzik ezt meg - körömvágás, cipő, sebészetileg eltávolított végtag stb. A felek kijelentik, hogy a kutya nem karcolja össze a padlót. 

 

7. Apunak soha sem kell megfürdetnie a kutyát. Amennyiben apu úgy dönt, hogy a kutya büdös, valamelyik gyereknek 24 órán belül meg kell fürdetnie a kutyát.

 

8. Amennyiben a kutya összepiszkítja a lakást, és a házi tisztítószerek hatástalannak bizonyulnak annak eltüntetésében, akkor erős kémiai hatással rendelkező tisztítószerek bevetése engedélyezett a szagok és foltok eltávolítása érdekében. 

 

9.Apunak vétójoga van a kutya nevének kiválasztásában

 

10. A kutya nem kap speciális, ínyenc vagy diétás kutyatápot. Minden fél egyetért abban, hogy a jó öreg kutyakaja megfelelő. 

 

11. A kutyára nem utalunk úgy, mint gyerek, vagy testvér. Minden fél elfogadja, hogy a kutya az kutya.

 

12. A karácsonyi üdvözlőlapon nem tüntetjük fel a kutya nevét. Ha a fotón szerepel, akkor nem lehet a kép központi témája. 

 

13. A gyerekek megígérik, hogy szeretetük és törődésük a kutya iránt az évek múltával sem fog lankadni. Minden résztvevő egyetért abban, hogy a kutya elsődlegesen a gyerekek felelőssége lesz mindig is.

 

Aláírás. 

 

 

A szerződést egyébként még évekkel ezelőtt írták, azóta az internet szerint a kutya is meglett, méghozzá ez a pöttöm jószág, ami tényleg nem hullatja a szőrét, és pont megfelelt a súlyhatárnak is. 


Kapcsolódó cikkek