A párkapcsolat tíz mellékhatása

2015. július 13. 03:33 ujnemzedek.hu
Már nem csak heti kétszer találkoztok és érzed, hogy ez valahogy kicsit több..., na akkor jön ez.

Srácok:

 

A rend: Az, amit te a rendről gondolsz, valószínűleg helytelen. Ha eddig azt hitted, hogy a szék támlájára hajított póló három nap után még nem gáz, akkor tévedsz. Nincs megigazítva az ágynemű? Reszkess! A jó hír, hogy pár hónap után már fel sem fog tűnni, hogy elpakolsz magad után.

 

A cuccok: Hengeres, lapos, szögletes – ami Gombóc Artúrnak a csokoládé, a csajoknak az a kozmetikum. Egy csaj fürdőszobájában az összes cucc előfordul, amit láttál már reklámban, de ott sem értetted, hogy mire jó igazából ( de nem is mernél rákérdezni. Ne félj,  úgyis meg fog tanítani).

 


A te cuccaid és az ő cuccai (Kép:breakbrunch.com)

 

A telefonszám: Nem hinnéd, milyen gyorsan megjegyzed. Lesz olyan, hogy a pizzafutár helyett a csajodat hívod automatikusan.

 

A „csak öt perc”: Az idő fogalmáról alkotott elképzelések szintén különböznek. Az öt percet tessék felszorozni tízzel, majd négyzetre emelni. Így nagyjából megkapod a valószínűleg várakozással töltött idő felét. Egy idő után már automatikusan késel.

 

„Én nem kérek”: Ez már a randizás viszonylag korai fázisában is felbukkanó jelenség, amikor a csajod azt mondja, hogy nem éhes, majd módszeresen megeszi a kajádat, de szép lassan hozzászoksz, hogy dupla adagot kérj. 

 

 

Csajok:

A meccs
: Igen, 90 perc, (plusz hosszabbítás). Ami neked a Grace Klinika, az neki a foci. Viszont ne izgulj, a csapat nevét hamar megtanulod, aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy tényleg érdekel, ki játszik este.

 

A haverok: Tudod, a sok bunkó, akikkel a pasid lóg. Nem kell szeretned őket, viszont meg tudod szokni a jelenlétüket, majd elkezdesz belefolyni a magánéleti problémáikba, és néhány együtt töltött este után már annyi pletykálnivalóval szívod fel magad, amiből kb. 15 évadnyi Szex és New York epizódot lehetne megírni.


Megszoksz, vagy megszöksz: a haverok maradnak (Kép:sheknows.com)

 

 

Videójáték: Ha gamerrel randizol, előbb utóbb rákapsz te is, és mire kettőt pislantasz, már ezerrel püfölöd a kontrollert, addig, amíg le nem merül.

 

Vécédeszka: Lehet sírni, meg veszekedni, de egy idő után a közöny győz, és már nem fog érdekelni. Ha fent van, lehajtod. Ő meg felhajtja, ha lent hagyod.

 

Borotva: Borotválkozás után a csap peremén ottmaradt kis szőrdarabokkal megbarátkozni nem egy egyszerű feladat. Nem feltétlenül kell megszokni, elég, ha visszaparancsolod takarítani életed szerelmét, miután végzett. Persze ha bosszúból elkezd nem borotválkozni, akkor valamit ki kell találnod.


Kapcsolódó cikkek

A 2011-es népszámlálás adataiszerint lényegesen nőtt az egyedül élők száma az 50 év alattiak körében, anőknél ez a mutató kiugróan, mintegy másfélszeresére emelkedett. Minél magasabbaz iskolai végzettség, annál magasabb az egyedüllét aránya.
olvasd tovább