„Ez lesz az utolsó bejegyzésem. Kilépek.”

2015. november 3. 10:57 ujnemzedek.hu
Totál összeomlott az Instagram egyik királynője, besokallt a semmitől, ami a hírnevet hozta neki.

Teljesen visszavonul és törli oldalait a közösségi médiafelületekről az ausztrál modell, Essena O’Neill. Egy Youtube-videóban köszönt el  a rajongóktól, és azt is elmondta, miért.

 

12 évesen csábította el a hírnév iránti vágy – ekkoriban modellekről nézegetett fotókat, saját magát méricskélte, hogy vajon hány centiméter annak az ideális deréknak az átmérője, vajon elég lapos-e a hasa, és ekkor fogadta meg, hogy neki is sokezer követője lesz a Youtube-on, hiszen ezek a modellek mind olyan boldognak látszanak.

 

 

 

 

„Hagytam, hogy a számok határozzanak meg. Nézettség. Követők. A depresszió és a szorongás összes tünete ordított rólam. Csak akkor voltam boldog, ha emelkedett a követőim száma.”

 

 

Saját bevallása szerint randizott hírességgel is, aki úgy ki volt tömve pénzzel, mint a kiscsizma csokikkal december hatodikán reggel, volt szép autója, de mégis, iszonyatosan depressziós volt a fickó. Azokon a fotókon, amiket az Instagramra tölt, és felhőtlenül boldognak látszik, igazából valószínűleg már a hócipője is tele van. Egy randomnak tűnő, boldog pillanat a tengerparton igazából több órányi meló.

 

 

„Mindent megtettem azért, hogy megmutassam a világnak, hogy hé, én fontos vagyok, kúl vagyok, gyönyörű vagyok! De igazából éveken keresztül arra ment rá minden napom, hogy ezt bizonygassam. Ez nem élet. Ettől nem lesz boldog senki.”

 

 

O’Neill konkrétan úgy érzi, hogy elpazarolta az idejét. Ahelyett, hogy boldog kamaszkora lett volna, ő a lájkokat és a követőket vadászta, és a valódi barátok és valódi élmények helyett a virtuális világot és a képernyőt választotta – és most inkább kilép az egészből.

 

Azt sem tudja, hogy a követői vajon tényleg valóban azok, akiknek mutatják magukat, hiszen ő sem azt mutatta nekik, ami a valóság.

 


Kapcsolódó cikkek

Harminc éves korára körbeutazta a világot, forgatott Kate Moss-szal, Leonardo DiCaprióval bulizik és körülrajongják a nők. Winkler Péter élete tökéletesnek tűnik, de azt mondja, a modellpálya keményebb, mint azt bárki gondolná.
olvasd tovább