Játszva okosítja a cangát - érkezik a SmartGrip

2016. szeptember 13. 12:55 ujnemzedek.hu
360 fokban látszódó lámpa, mozgásérzékelő és balesetradar egyben. Naná, hogy magyar a cucc!

Korábban mér beszámoltunk arról, mit tud az okoscsengő, azonban úgy fest: rendkívül szuper cangakiegészítőket kalapoztatni baromi menő dolog. A magyar Moow csapat most egy, a kormányra markolatként applikálható termékre kezdett el kalapozni az Indiegogo-n. 

 

A cucc mindenesetre marha ötletes, úgyhogy nagyon drukkolunk. Róla van szó: 

 


Neked is kell majd - ha nincs biciklid, akkor is (kép: Indiegogo)

 

A markolat egy rejtett csavarral rögzíthető, a gumírozott belső rész pedig úgy tapad, hogy tolvaj legyen a talpán, aki le tudja varázsolni onnan. A SmartGrip névre hallgató eszköz széleibe 360 fokban világító lámpákat szereltek - ami a pláne, hogy ezek irányjelzőként is funkcionálnak. A cucc persze, hogy kapcsolatban van az okostelóval is - ami azon túl, hogy a letekert kilométereket és a az elégetett kalóriákat is számlálja, még jelzi is, ha illetéktelenek épp a bringát próbálják meglovasítani, illetve, ha komolyabb erőhatást érzékel, azt balesetként fogja fel, és értesíti azt a személyt, aki krízishelyzet esetére korábban megjelöltünk.

 


(kép: Indiegogo)

 

A cucc Micro-USB-n keresztül tölthető, és kb. 300 órát bír egy töltéssel. Mondtuk már, hogy mennyire drukkolunk, hogy létrejöjjön? 


Kapcsolódó cikkek