Ha egy üzlet beindul: nagy jövő várhat a magyar biciklis csodakosárra

2016. február 17. 09:47 ujnemzedek.hu
Az Indiegogon kalapoz a frappáns bringás fadoboz, amibe mindent belerakhatsz, anélkül, hogy zörögne vagy mocorogna.

Már mi is kiszúrtuk a legeslegjópofább cangapimpet az Innotrend 2014-en, és most tessék, mindenkinek lehetősége van részt venni abban, hogy valóban létrejöhessen. A neves közösségi kalapozóportálon a hazai tervezők alkotta csapat így vall a PaperSpokes létrejöttéről: "Amikor nem találtunk megfelelő és stílusos bringásdobozt, egyszer csak azt kérdeztük magunktól - basszus, dizájnerek vagyunk, miért nem tervezünk egyet mi?" Nos, megtették: a cucc egyedi, kompakt, és igen okosan úgy lett összerakva, hogy a lyukaknak és réseknek köszönhetően a bele pakolt holmi szinte moccantás mentesre rögzíthető.

 

Mi ez, ha nem maga mindennapos városi használatra szánt hipszterálom? 

 


Minimum jópofa (kép: Indiegogo)

 

Kétféle terméket kínálnak az alkotók: van ugye a Zigzag, ami a biciklisdobozok Godzillájának számít, aztán ott figyel a Spotty is, ami jóval visszahúzódóbb, viszont annyi rajta a lyuk, hogy egy jobb fajta ementáli is megirigyelhetné. A cuccok baromi szépek, vízállóak, előre illetve hátulra is tök egyszerűen felfüggeszthetőek, biztosítják az éjszakai láthatóságot, ráadásul a gyártók szerint a lelakatolással sincs semmi gond. Illetve persze, hogy környezetbarát mindegyik - naná, hiszen fából készült. Marha sok egyéb okosságot is tudnánk mondani, épp ezért érdemes lecsekkolni a PaperSpokes Facebook oldalát is.

 

Úgyhogy húzzatok bele: ha egy egyszerűségében nagyszerű, magyar dizájnterméket szeretnétek támogatni, itt a remek lehetőség. A kalapozás Itt folyik!


Kapcsolódó cikkek