Díjak

Somkövi Bernadett

olasz nyelv II. kategória

Verseny kategória: olasz nyelv II. kategória

Intézmény: Kőbányai Szent László Gimnázium

Település: Budapest

 

Pályafutásomat az ELTE olasz bölcsész-tanári diploma és tolmács-fordító szakképesítés megszerzése után egy nyelviskolában kezdtem. 2003 óta az olasz-magyar két tanítási nyelvű Szent László Gimnázium tanári karát erősítem. Több mint egy évtizedes nyelvtanári tapasztalattal a hátam mögött, számos szakmai és módszertani tartalom birtokában folyamatosan keresem az új kihívásokat.

2013 óta a Profil Training Kft. minősített trénereként tartok mentalitás tréningeket kamaszoknak azzal a célkitűzéssel, hogy úgy legyenek sikeresek, hogy közben a jól-létük is biztosított.

2015 óta a Profil Training Kft. pedagógusoknak szóló továbbképzéseinek minősített trénere vagyok:

  • Pozitív Pszichológia a tanteremben - 30 órás, akkreditált pedagógus-továbbképzés.

  • Belső-e motiváció? - nyelvtanároknak szóló továbbképzés.

2016 tavaszán „Kiváló versenyfelkészítő” díjat vehetek át, mert az olasz OKTV (II. kategória) dobogójának mindhárom fokára az én tanítványom lép fel.

Hálával adózom Sárkány Péternek, a Szent László Gimnázium igazgatójának, aki bízik bennem és értéknek tekinti a munkámat; Dr. Kovács Eszternek, a Profil Training Kft. vezetőjének, akinek azt a paradigmaváltást köszönhetem, melynek segítségével a fent említett döntőben 16 utolsó előtti éves diákom ért el kiváló eredményt. Szeretettel és büszkeséggel gondolok az összes tanítványomra, akiktől az elmúlt évek során nagyon sok inspirációt kaptam, családomra és barátaimra, akik hisznek bennem és támogatnak.


Somkövi Bernadett