Világsztárok, akik WC-t pucoltak

2013. október 16. 13:19 ujnemzedek.hu
Senki sem születik celebnek: összeállításunkból megtudhatod, ki mivel kereste a kenyerét (vagy a zsebpénzét) mielőtt befutott volna.

Jennifer Aniston: takarítónő

- Gyerekkoromban WC-pucolással szereztem a zsebpénzemet, úgyhogy elég jó vagyok buditakarításban - mondta a színésznő, aki helyett manapság már biztosan személyzet végzi el a piszkos munkát..

Kourtney Kardashian: asszisztens

A valóságshow-sztár tinikorában sem volt túl messze a reflektorfénytől. - Egy producer asszisztenseként dolgoztam forgatásokon. Mindez jól hangzik, de igazából az volt a dolgom, hogy naphosszat azt kiabáljam, hogy "Vége!" és "Tessék!"Most már nem kell ugrálnia Kourtney-nak, neki ugrálnak (kép:Instagram)

Megan Fox: banánnő

A Transformers bombázója kőkeményen megdolgozott a sikerért: - Egyetlen civil munkám volt életemben, egy kávézóban dolgoztam. Minden nap banánjelmezt kellett húznom. Választhattam, hogy almának vagy banánnak öltözöm. Én mindig az utóbbi mellett döntöttem, de csak azért mert vékonyabbnak tűntem benne.

Miley Cyrus: WC-pucoló

A profi WC- pucolók sorában köszönthetjük a mára már milliókat kereső Miley Cyrust is. - Szerettem a Sparkles Cleaningnél dolgozni. Házakat takarítottunk ki. 11 éves voltam amikor náluk dolgoztam, így láthatjátok: tudok WC-t pucolni - dicsekedett Cyrus a People magazinnak.

Brad Pitt: csirkeember

A szívtipró két válogatás között egy csirkejelmezben ugrálva népszerűsítette a rántott combot a Sunset Boulevard-i Pollo Loco étterem előtt.

Ne-Yo: krumplisütő

Az énekes éjt nappallá téve sütötte a formás kis krumplikat egy gyorsétteremben. - Egy szép napon aztán felmondtam, mert órákig üvöltözött velem a főnök, amiért túl sok sót szórtam a krumplira - mesélt karrierje végéről Ne-Yo.

Channing Tatum: sztriptíztáncos

A színész hivatásos sztriptíztáncosként kezdte. Miután kirúgták a fősuliról Chan Crawford művésznév alatt dobálta le ruháit Floridában.

Beyoncé: sepregető

A szépséges énekesnő édesanyja fodrászatában söpörte a hajakat nyaranta.Caramel is kétkezi munkát végzett az éneklés előtt (kép: Facebook)

A hazai sztároknak sem volt egyszerű a kezdet


Caramel: rakodómunkás

Az énekes 17 évesen költözött fel Pestre. Mivel nem sikerült állandó munkát találnia, alkalmi melókból élt. Többnyire rakodnia, cipekednie kellett, és egy üvegesműhelyben is dolgozott betanított munkásként.

Judy: varrónő

A Groovehouse ex-énekesnője varrónőként dolgozott. Középiskola után divattervezőnek készült, de a végén nagyobb szerelem lett az éneklésből.

Majka: szerelő

A valóságshow-sztárból műsorvezetővé és rapperré avanzsált Majoros Péter sokáig eredeti szakmájában, villanyszerelőként dolgozott. Majkának ezen kívül volt már lángossütödéje és videotékája is.


Kapcsolódó cikkek