Sírva töltötte az éjszakát cellájában Bieber

2014. január 24. 12:29 ujnemzedek.hu
Az énekes inkább apjával foglalkozik, aki elnézi minden baklövését. Anyukája félti a drogoktól, és rehabra küldené.

Patti Mallette 18 évesen szülte Justint. Az énekes 10 hónapos volt, amikor szülei elváltak. Míg anyukája aggódik, apja, Jeremy Bieber nem sokat foglalkozik fia problémás ügyeivel: letartóztatásakor is azért volt a helyszínen, mert éppen gazdag csemetéje által fizetett luxusnyaralását töltötte és a 19 éves srácokkal randalírozott. Állítólag abban a konvojban is benne volt, akik elállták autók útját, hogy Justin nyugodtan rallizhasson bérelt Lamborghinijével. 

Biebert haverjai segítették a zavartalan rallizásban (Kép:Instagram)

Biebert ittas vezetésért vették őrizetbe csütörtök hajnalban. Péntekre már letették érte az óvadékot.

Az énekes állítólag az őt számonkérő rendőröket többször elküldte melegebb éghajlatra, később viszont már sírva töltötte a cellájában az éjszakát.

Biebert barátai és családja is sürgeti, hogy rehabon szedje össze magát. - Nagyon rossz társasággal lóg mostanság. Rengeteget füvezik és egy tonna antidepresszánst, nyugtatót szed. Lassan 20 éves lesz és sajnos senki sem kényszerítheti, hogy rehabra menjen – mondta az egyik ismerős.

A TMZ értesülései szerint Justin a rendőröknek azt mondta, hogy az antidepresszánst anyukájától kapta, így nem tudja, mit is vett be. 

A rajongók mindenesetre aggódnak az énekesért. Az apja által a piás, rallizós estéről posztolt instagramos fotók alatti kommentekből ("Miért nem segítesz inkább a fiadon? , "Meg is halhatott volna, ugye tudod?") is látszott, hogy sokan őt is hibáztatják a helyzetért.


Kapcsolódó cikkek