Ők a sztárvilág legbunkóbbjai

2014. május 8. 14:23 ujnemzedek.hu
Egyikük négyszáz dollárért hajlandó egy közös fotóra rajongóival, a másik simán leüti az őt üdvözlő újságírót – mégis tömegek rajonganak értük.

A negatív verseny egyik legfiatalabb és legújabb tagja nem más, mint az az Avril Lavigne, aki brazil rajongóit alázta a porba kicsinyességével és felháborító viselkedésével. A hölgy 400 dollárt kért azért, ha valaki közös képet akart vele készíteni. Na, ez nem jelenti azt, hogy egyből puszipajtássá vált volna: csak úgy ment bele a dologba, ha nem érnek hozzá és legalább egy méter távolságra állnak tőle a palira vett rajongók.

 

Üdvözlésül egy jobbegyenes

 

Egy ugyancsak bájosnak tűnő hölggyel folytatódik a sor: a közismerten hisztis Björk évtizedek óta ütlegeli a paparazzikat, ám igazán emlékezetessé egy bangkoki megmozdulása lett. Épp csak leszállt a repülőről, amikor az újságírók megrohanták. Egyikük a „Köszöntünk Bangkokban!” felkiáltással közeledett az énekesnő felé, aki egy jobbegyenessel válaszolt, majd a földre vitte a sajtómunkást. Később persze nyilvánosan bocsánatot kért - a képek tanúsága szerint ez vajmi kevésnek bizonyult.


Björk lecsapott

Guy Ritchie sem nyeri el a tökéletes úriember díját. Egy ifjú hölgy annyira megörült, amikor meglátta a szállodából kilépő rendezőt, hogy nem vette észre a cserépben mélán csücsülő dísztuját, ami elválasztotta őt a sztártól - így hatalmast esett. Ilyenkor elvárható lenne egy férfitől, hogy felsegítse a bajban lévő nőt, de Ritchie ehelyett látványosan kiröhögte, majd elsétált mellette.

 

Amikor már semmi nem érdekli őket

 

A fiatalabb generáció tagjai sem sokkal jobbak: Bronson Pelletier a Twilight szétgyúrt farkasa a Los Angeles-i repülőtéren gondolta úgy, hogy neki nem kell elmennie a mosdóig, így a váróban könnyített magán.


Bronson Pelletier hamar megbánta (Kép: Instagram)

Ha már a pénzhajhász fiatal lánnyal kezdtük a sort, fejezzük be a rajongókra magasról tevő öregfiúkkal: a kapzsisági-díjat vitán felül a Metallica tagjai nyerték. 2000-ben beperelték a Napstert (az egyik legismertebb fájlmegosztó portált), valamint a Yale, az Indiana és a Southern California egyetemet a szerzői jogok megsértése és hamisított termékek előállítása miatt azért, mert az egyik albumuk már a megjelenés előtt kiszivárgott. A Yale és az Indiana a botránytól tartva egyből fizetett egy-egy nagyobb összeget az addig sem éhező zenekarnak. A csapat végül elállt a másik két pertől is, de a már akkor gazdagnak számító zenészek renoméja talán örökre a porba zuhant.


Kapcsolódó cikkek