Megvágta: Taylor Swift is rövid hajra váltott

2014. február 12. 10:41 ujnemzedek.hu
Mindig is hosszú, szőke loknijairól volt híres Taylor Swift,de úgy tűnik, mostanra már megunta őket. Sok más sztárt követve az énekesnő isrövidre, sőt sötétebbre váltott – mindezt  RED turnéja kellős közepén.

Az új frizkót meg is osztotta rajongóival az Instagram oldalán „Long hair, don”™t care!” (Hosszú haj, nem érdekel) felkiáltással.Taylor rövidre váltott (Kép: Instagram)

Swift körül elég nagy a csönd mostanában, legutóbb a Glamournak adott interjút, amiben „jókislányos” viselkedését firtatták: - Nem vagyok én jó kislány. Én nem magazinokban vetkőzök, hanem a dalaimon keresztül. Őszinte és nagyon nyitott számokat írok, ráadásul úgy, hogy mindenki tudja, ki is az a személy, akiről énekelek.

Az énekesnő itt nyilván Harry Stylesra gondolt, akiről az I Knew You Were Trouble című számot írta. A viharos románc után Swiftnek akadtak jó tanácsai is, ami a párkapcsolatokat illeti: - Ne kiabálj, ne dobálózz, a csönddel sokkal többet elmondasz. Ne add meg a lehetőséget senkinek, hogy azt mondhassa, bolond vagy – nyilatkozta az énekesnő.


Kapcsolódó cikkek