Ke$ha majdnem belehalt az anorexiába

2014. január 16. 11:38 ujnemzedek.hu
A nagyszájú énekesnőnek megártott a népszerűség. Vagy a menedzsmentje? Nemrég lekellett mondani minden koncertjét, mert egészsége rohamosan romlani kezdett.

"Az orvosok szerint olyan alacsony volt a vérnyomása és a nátrium szinte, amit csak stroke-os és szívrohamon átesett betegeknél tapasztaltak" - mondta a People magazinnak Ke$ha édesanyja, Pebe Sebert. "Csoda, hogy nem esett össze holtan a színpadon"- tette hozzá.Január eleje óta van rehabon az énekesnő (Kép: Instagram)

Az énekesnő január 3-án vonult be a rehabra anorexiája és bulimiája miatt. Anyukája a lány menedzsereit is hibáztatja Ke$ha állapotáért. Szerinte túl keményen hajtották a még több munka felé. "Addig cikizték a külseje és súlya miatt, hogy majdnem belehalt" - mondta Pebe.

Az egyik menedzser állítólag drogozásra, koplalásra, hánytatásra bíztatta az énekesnőt, hogy lefogyjon.

Ha meg szeretnél tudni többet az étkezési és testképzavarokról, elolvashatod a témával kapcsolatos cikkeinket itt és itt.

Pebe tagadta, hogy lányát alkoholproblémákkal is kezelnék. Ugyanis állítása szerint pont testképzavara miatt nem ivott, hiszen azzal is plusz kalóriákat vitt volna be a testébe.Kapcsolódó cikkek