Ez az, ami még a vizsgára való felkészülésnél is fontosabb

2014. december 11. 14:38 ujnemzedek.hu
Igen, az időhúzásról van szó. Néhány GIF segítségével megmutatjuk, mi mindent találunk ki ilyenkor.

Bár az előző vizsgaidőszak végén megfogadtuk, hogy most másként lesz és időben elkezdünk tanulni, a felkészülés időszaka helyett a felesleges, de időhúzásnak tökéletes dolgok kora köszönt be. A szándék persze mindig megvan, így azzal nyugtatjuk magunkat, hogy ezek mind hozzásegítenek minket ahhoz, hogy remekül teljesítsünk majd a tételhúzás után.

 

1. Jamie Oliverré változunk és belevetjük magunkat a főzés örömeibe. Természetesen olyan receptet választunk, amivel legalább egy fél nap elmegy.

 

 

2. Érdekes módon ilyenkor a leggyűlöltebb házimunkához is megjöhet a kedvünk

 

 

 

3. Ráadásul hihetetlen aprólékossággal végezzük el

 

4. A lakás tiszta, tele a has és a könyveket is előkészíttettük. Annyira büszkék vagyunk magunkra, hogy jutalomjátékba kezdünk, azzal nyugtatva magunkat, hogy az Angry Birds segít megérteni a fizikát.

 

 

5. Úgy 17 sikeresen teljesített pálya után, nagy nehezen letesszük a telefont és megpróbálunk koncentrálni. Néhány perccel később persze azon kapjuk magunkat, hogy számolgatjuk mi lesz, ha ez a kredit nem jön össze.

 

 

6. Az eredmény minden esetben ugyanaz: ennek a vizsgának sikerülni kell! Nem esünk pánikba új terveket eszelünk ki, hogyan is lehetne a legkönnyebben megúszni a dolgot

 

 

7. A sok gondolkodásnak meg is lesz az eredménye: tanulócsoport szervezünk. Fel is hívjuk valamelyik havert, de a tételekről valahogy megfeledkezünk...

 

 

8. Másnap a súlyos bűntudat elhajt minket a könyvtárig...

 

 

9. Mire igazán felébredünk, már elérkezett az utolsó nap. A kapkodás és a pánik időszaka, amikor lehetőleg minél több ismerősünknek próbáljuk elmagyarázni: a világ esküdött össze ellenünk.

 

 

10. A vizsga előtti utolsó órák, pont ugyanúgy telnek, mint az előző félév végén

 

 

 

11. Ugyan még reggel megpróbáljuk elhitetni magunkkal, hogy szuperképességeink kihúznak majd a csávából

 

 

12. Persze két óra múlva újra a kegyelmekettesért könyörgünk...

 

 

13. ...és megfogadjuk, hogy a következő félévben máshogy lesz!


Kapcsolódó cikkek