Új Nemzedék színpad és pop-up koncertek a 15. OSG-n

2014. szeptember 5. 11:27 ujnemzedek.hu
Nyolc zenei programot – köztük a Funktasztikus, az NKS és a DSP koncertjét – kínál az Új Nemzedék színpada a 15 éve töretlen sikerű OSG fesztiválon.

Ezenkívül igazi különlegesség is várja a hip-hop szerelmeseit: az Új Nemzedék koncertbuszában szinte privát bulinak tekinthető, 20 főnek szóló pop-up fellépésekkel lehet találkozni. A mini unplugged koncerteken Denizt, Siska Finuccsit, az Animal Cannibalst és a Hősöket is megtekinthetik azok a szerencsések, akik az Új Nemzedék standjánál lévő szerencsekerékkel fekete színt pörgetnek.

Európa egyik legnagyobb extrémsport fesztiválja mindemellett látványos FMX show-val, az amerikai rap fenegyerekével, Lloyd Banks-szel, és többek között az inline, a gördeszka és a BMX hazai és nemzetközi nagyágyúival várja a fiatalokat szeptember 6-án.

Az Új Nemzedék Jövőjéért Program és a fesztivált szervező Offline Group között 2014 áprilisában született stratégiai megállapodás, annak érdekében, hogy a tizenéveseket pozitív üzenetekkel érjék el abban a környezetben, ahol eleve jól érzik magukat. Az Új Nemzedék céljaival összhangban az Offline Group fiatalok tízezreit képes folyamatosan felállítani a számítógépek mellől, és rávenni őket, hogy menjenek ki a szabadba, ahol az egyének közösséget alkotnak.