Loffice határtalanul - irány Bécs!

2016. május 10. 15:19 ujnemzedek.hu
A Loffice és a KultPult együttműködése már a határon innen és túl is eredményes.

A "Loffice határtalanul" program Magyarországon es Ausztriában is a KultPulttal együttműködve valósul meg, amelynek keretében kooperációs kultúreseményeknek adnak otthont határon innen és túl.

 

Kreatív tereikben Budapesten és Bécsben egyaránt találkozhat egymással a magyar művészvilág és a közönség.

 

 

 
A programjaikkal egy-egy kiemelt célt is szolgálnak - az előgyereknapi koncerten például a MagikMe számára kínálnak bemutatkozási lehetőséget, Bécsben

 

Az integrációs játékeszközöket életre hívó szervezet a májusi Rutkai Bori koncert után színes programokkal várja a családokat Bécsben, a "Loffice feat. KultPult határtalanul" pedig lehetőséget kínál arra, hogy a Bécsben élők is megismerhessék azokat a fontos törekvéseket, amelyekkel a MagikMe Magyarországon már sikeresen bemutatkozott.

 


A Loffice egy újgenerációs iroda, ahol a kreatív és üzleti élet találkozik: 2009-ben nyitották meg első közösségi irodájukat a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, a Paulay Ede utcában. Az eredeti állapotában helyreállított, megújuló energiaforrásokkal működő hat szintes gyárépület vállalkozók kedvelt bázisává vált - ma négy budapesti és egy bécsi helyszínen található irodájuk. A családi vállalkozást vezető testvérpár, Klementz Panni és Kata több díjat nyertek az elmúlt években. ITT írtunk róluk bővebben.


Kapcsolódó cikkek