Krea(k)tív fiatalok, szevasztok: lehet pályázni!

2016. január 4. 09:00 ujnemzedek.hu
Kreatívnak érzed magad, fejlődnél, és nem lenne ellenedre, ha leesne egy egy hetes út Barcelonába? Akkor ez te pályázatod!

A tehetség nagyon sokat jelent - azonban ahhoz, hogy az ember el is érje a segítségével a céljait, kemény melóra van szükség. Ha érdekel, mennyit ér a tehetséged, ha szerinted te vagy a legpengébb az írásban, az audovizuális média vagy a digitális képalkotás terén, ne habozz: jelentkezz az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Tehetség Program támogatásával a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. Krea(k)tív ifjúság címmel meghirdetett pályázatára! 

 

 

Pályázati korhatár:

18-24 év

 

Nevezési határidő:

2016. január 1. – 2016. február 29. (20:00)

 

Nevezési kategóriák:

A következő kategóriákban várják a pályamunkák beérkezését:

1. Írás (interjúk, cikkek, esszék, versek)

2. Audiovizuális média (hangulatvideók, rajz alapú mozgófilmek, animációk, fotók, video-audio interjúk, podcastok)

3. Digitális képalkotás (grafikák, illusztrációk, képmanipulációk, fotómontázsok, logók szerkesztőprogramok használatával)

 

A beérkező pályaművek alapján mindhárom kategóriában 5-5-5 fő kerül kiválasztásra. Ebből 1-1-1 főt a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. tagjai választanak, 2-2-2 főt a média különböző területeiről meghívott szakmai zsűri, illetve 2-2-2 ember kiválasztására a pályázat Facebook oldalán kerül sor, a legtöbbet like-oltak közül.

 


Na, ő például biztos pályázna (kép: alana.io) 

 

A verseny 15 kiválasztottjának 5 alkalommal témalaborok (kreatív írás, vizuális kommunikáció, filmelmélet, kortárs médiaművészet, reklám-marketing) szerinti kreatív workshopokat, 5 alkalommal tehetségfejlesztő csoportos mentoringot, továbbá egy 3 napos bentlakásos gazdagító programot biztosítanak a szervezők. A projekt időszaka alatt 3 témában végeznek fejlesztést: önismeret, szakmai ismeretek és projektmenedzsment.

 

 

Az elméleti ismereteket gyakorlati alkalmazással azonnal projektfeladatba építik, ötvözve az informális tanulást a nem-formálissal. A program végén a 15 fő közül 3-nak lehetősége nyílik júliusban egy hetes tréning kurzuson részt venni Barcelonában, ami a fiatalok vállalkozói készségeinek javítására, start-up-ok elősegítésére irányul. Ezen kívül 3 fiatal hónapokon át tartó munkáját egy-egy tablet-tel jutalmazzák. 

 

 

Tetszik a dolog, nem igaz? Akkor nosza, kattints: minden részlet elérhető Itt!


Kapcsolódó cikkek