Itt a Pont Ott Parti pontos helyszíne, programja

2016. július 4. 10:42 ujnemzedek.hu
Fellép a Margaret Island és Deniz is, este nyolckor óriáskivetítőn mutatják meg a ponthatárokat.

Ahogy azt már megírtuk, 2016. július 26-án az Infoparkban rendezik meg az idei Pont Ott Partit. 22 nappal az esemény előtt most megvan a pontos program is. Azoknak, akik idén jelentkeztek felsőoktatási intézménybe és közösségben akarják átélni a ponthatárok kihirdetését, remek programnak tűnik a Pont Ott Parti, ahol fellép a Margaret Island és Deniz is. 

 

 

A Felvi.hu szervezésében az idei Pont Ott Parti július 26-án délután négykor kezdődik az Infoparkban. Az első zenés program (Pont Ott Warm Up Party by DJ Juhász Laci) után Dombóvári István stand upja következik a Nagyszínpadon. Ezután következik a Margaret Island, ami 18.30-tól a ponthatárhirdetésig zenél majd (20 óra). Este kilenckor Deniz veszi át a mikrofont, a rapper után pedig a Drop the Cheese következik, majd éjféltől a Purebeat dübörögtet majd. A bulit DJ Juhász Laci zárja, aki egészen hajnali háromig pörget.

 

Teljes program, Nagyszínpad:

 

16:00 ♫ Pont Ott Warm Up Party by DJ Juhász Laci
17:30 ♫ Dombóvári István
18:30 ♫ Margaret Island
20:00 ♦ Hivatalos Általános Felsőoktatási Felvételi Ponthatárok Kihirdetése
21:00 ♫ Deniz 
22:30 ♫ Drop the Cheese
00:00 ♫ Purebeat
01:00-03:00 ♫ Pont Ott Powered by DJ Juhász Laci

 

A Nagyszínpadon kívül is lesz élet. A koncertek és a szórakoztató programok mellett fórumbeszélgetések is lesznek, így akik részletes infókhoz szeretnének jutni az egyetemkezdéshez, azok karrierépítési tanácsok mellett, hallgatói kereseti lehetőségekről, nyelvtanulásról kaphatnak információkat - írja az Eduline. Azok számára, akik ezt a napot sem akarják eltölteni testmozgás nélkül, többféle sportolási lehetőséget biztosítanak a szervezők. Lesz buborékfoci, Teqball, Future Board Hungary, "SPP - Mozdulj rá" pontgyűjtés és ott lesz a NEFI tanácsadó pontja is. 

 

A belépés a Pont Ott Partira ingyenes, további részletek itt >>>


Kapcsolódó cikkek