Érdekel a világűr? Csak mert most a te véleményedre is kiváncsiak

2016. szeptember 2. 11:18 ujnemzedek.hu
Az Európai Űrügynökség, az ESA szeretné megtudni, mit gondolsz eddigi tevékenységéről és az űrkutatás jövőjéről.

A kissé kacifántos cím egy konzultációt, egy vitafórumot takar, melynek során az Európai Űrügynökség, az ESA a Te véleményedet is szeretné megismerni eddigi tevékenységével és az űrkutatás jövőjére vonatkozó elképzeléseiddel kapcsolatban, hogy új programjainak tervezése során a Te felvetéseidet is figyelembe vehesse.

 

A konzultációt 2016. szeptember 10-én, szombaton, Budapesten tartják, 100 fő részvételével. A magyar rendezvénnyel egy időben az ESA 22 tagállamában is megrendezik a konzultációt, összesen 2200 érdeklődő részvételével.

 

A magyarországi rendezvény különlegessége, hogy egyetlen magyar űrhajósunk, az alapítvány tiszteletbeli elnöke, Farkas Bertalan űrhajós is vendég lesz. A konzultáció ingyenes, reggel 9-től délután 5-ig tart - ebédet, a szünetekben pedig inni- és harapnivalót biztosítanak.

 

 

A további részletekért kérlek olvasd el a konzultációval kapcsolatban felvetett gyakran ismétlődő kérdéseket:

http://www.citizensdebate.space/hu_HU/faq

 

A regisztrációt szeptember 4-én éjfélkor zárják, ezt követően legkésőbb szeptember 5-ig értesítenek arról, hogy az ESA kollégái kiválasztottak-e a részvételre. Ezt követően vissza kell igazolnod a részvételi szándékodat, a konzultáció előtt pedig kérni fognak egy utolsó megerősítést. 

 

Szeptember 4-ig tehát még van lehetőség regisztrálni! Jelentkezzetek minél többen az alábbi honlapon:

http://www.citizensdebate.space/hu_HU/home


Kapcsolódó cikkek