Élményprogramokkal erősít az EFOTT

2016. május 27. 09:28 ujnemzedek.hu
14 méteres torony, habparti, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport és turisztikai program.

. A zenei programok mellett az EFOTT fesztiválozói idén számos igazán izgalmas élményprogramot próbálhatnak ki. "Úgy szervezzük, hogy az EFOTT felérjen akár egy nyaralással is! Napközben a strandolás és a vízisportok mellett több tucatnyi aktivitást lehet kipróbálni, aztán délután becsatlakoznak a különböző kultúrprogramok, este pedig több zenei helyszínen egymásnak adják át a közönségkedvenc zenekarok a stafétabotot" – mondja Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

 

 

A hagyományokhoz és a fesztivál nevéhez híven egyre inkább szerephez jutnak a turisztikai programok. A borkedvelők lovaskocsis pincelátogatáson vehetnek részt, a koncertet kiheverni vágyók egy közeli termálfürdőben ejtőzhetnek, a történelemkedvelők pedig a pákozdi csata helyszínére is ellátogathatnak.

 

A sportok szerelemesei sem fognak idén csalódni: az egyetemi strandkézilabda és strandröplabda bajnokságok mellett lesznek vízilabda mérkőzések, sárkányhajó verseny, teqball, vízifoci és buborékfoci, de a legelszántabbak a Tó körbetekerés és -futás alkalmával is bizonyíthatnak. Az igazi macsókat pedig Erősember verseny és street workout várja. 

 

 

1 a 15 ezerből – ennyien alkalmasak arra, hogy a repülésirányításnál dolgozzanak, tehát mindössze 7 efottozó választhatná ezt a szakmát. Az idei rendezvényen kiderül, ki hogyan teljesít ilyen helyzetben, egy 14 méter magasra épített toronyból. Emellett pedig a több tucat kitelepülő cég és civil szervezet kínálatában akár munkára is szert tehetnek a fesztiválozók– szórakozva.

 

Milyen a high-tech vurstli feeling? Ki nevet a végén a piatőzsdén? Mi inspirálta az ismert embereket, hogy hírnévre tegyenek szert? Ezek megfejtése mind-mind elérhetők lesznek Velencén.
 

Természetesen az Új Nemzedék Központ is ott lesz a fesztiválon és érdemes lesz megkeresni a standunkat, hiszen remek játékokkal és akciókkal csatlakozunk a fesztivál programjába. Részletek hamarosan, addig is.... csak szabadon!

 

EFOTT – július 12-17. között, csak szabadon…
További infó:
https://www.facebook.com/efott/
 

 


Kapcsolódó cikkek