Egyedül vagy Valentin-napon? Ne depizz!

2014. február 13. 11:24 ujnemzedek.hu
Nincs randid Valentin-napon? Bruhuhu…És akkor mi van? Egy rakásszórakoztató/hasznos program közül választhatsz, hogy eltölts egy amúgy átlagospéntek estét. Bónusz, hogy te bármit megtehetsz, amit csak akarsz, nemkell máshoz igazítanod a programodat.

1. Csinálj csajos napot! - menjetek el vásárolni, kávézni, vacsizni a barátnőiddel/barátaiddal. A Valentin-nap amúgy sem csak a szerelemről, hanem a szeretetről is szól.A barátaiddal is tök jól szórakozhatsz (Kép:freedigitalphotos.net)

2. Vacsi fiú haverral - ha már mindenáron férfitársaságot kívánsz ezen a napon, menj el az egyik haveroddal vacsizni, vagy mozizni.

3. Otthoni filmezés - hívd át a barátaidat és csapjatok egy mozizós estét. Egy kis pattogatott kukorica, egy kis romkom, és máris jobb kedved lesz.

4.  Törődj magaddal - este vegyél egy forró fürdőt, gyújts meg pár gyertyát, egyél valami finomat, esetleg olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg egy jó filmet. Az igazán boldog emberek szeretik saját maguk társaságát.

5. Ajándékozd meg magad - ettől minden nő jobban érzi magát, nem igaz? Ezer éve akartad azt a felsőt? Itt az ideje, hogy meglepd vele magad!

6. Szabadítsd fel a boldogsághormonokat - csoki és mozgás. Szentelj egy napot az egészségednek!

7. Segíts másokon - nincs is jobb módszer arra, hogy elfelejtsd a saját bánatodat, mint az, ha másnak segítesz.  Adakozz ruhákkal, vagy segíts be egy állatotthonnak. Nem is kell ilyen messzire menni! Segíts be anyukádnak a háztartásban, segíts a barátodon, ha rászorul. Hidd el, sokkal hasznosabb, mint sajnáltatni magadat.

8. Ünnepelj a családoddal - legyél a szeretteiddel! A giccses romantika helyett egy kis szeretetnek, és a családdal töltött estének több értelme van.


Kapcsolódó cikkek