Az Ocho Macho, a The Biebers és a Kelemen Kabátban lettek a döntősök

2015. május 26. 05:00 ujnemzedek.hu
A Nagy-Szín-Pad! döntője május 30-án lesz,a győztes Robbie Williams előtt léphet majd fel.

A kilenc produkciót felvonultató mezőnyből hárman jutottak tovább a döntőbe a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyen, így a május 30-i fináléban az Ocho Macho, a The Biebers és a Kelemen Kabátban léphet színpadra a fővárosi Akvárium Klubban - jelentették be élő adás keretében vasárnap este a Petőfi TV-n a Filmklub előtt.

 


További infót itt találsz a döntőről

 

A tehetségmutató győztese Robbie Williams előtt lép fel a nagyszínpadon a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, John Newman, Fatboy Slim és Ákos előtt a VOLT-on, és nagyszínpadon játszik a Strand - Nagyon Zene Fesztiválon. A nyertes a Szimfonik Live koncert vendége lesz, videoklipet forgathat az OTP Junior támogatásával és Magyarországot képviseli jövőre a groningeni Eurosonic fesztiválon.

 

Az elődöntőkről a Petőfi TV és a Petőfi Rádió is beszámolt. A Petőfi TV a május 30-i döntőt is élőben fogja közvetíteni. A döntő vendége a Wellhello lesz. Az elmúlt évben 170 jelölt produkcióból a Mary PopKids lett az első helyezett. Idén az előzetesen kiválogatott negyven produkcióból kilencet választott ki mintegy száz zenei szakember, azzal céllal, hogy lökést adjon a könnyűzenei előadók karrierjének.

Forrás: MTI


Kapcsolódó cikkek