Sportcsillag lennél? Pályázz!

2014. február 13. 15:26 ujnemzedek.hu
Február 21-ig pályázhatsz a szeptemberben létrehozott Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramra.

Az ösztöndíjjal azokat a sportolókat támogatják, akik egyetemen vagy főiskolán tanulnak, és esélyük van arra, hogy olimpiai vagy paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai, paralimpiai érmet szereznek.

A támogatásra a 35 év alatti, nemzeti válogatott kerettagsággal rendelkező hallgatók pályázhatnak.

A jelentkezési lapok postára adási határideje: 2014. február 21. péntek.

Részletes infókat itt találsz!


Kapcsolódó cikkek

Ha karácsonyra egy szép nagy tévé jutott a fa alá, esetleg szülinapodra kaptál egy új számítógépet, és el akartál dicsekedni a haveroknak, akkor erre a legegyszerűbb dolog, hogy lefotózod, és már töltöd is a Facebookra, Twitterre, stb. A lájkok azonban más oldalán is megjelennek, és elég egy kétes előéletű személy, aki így rábukkan a fotóidra, utána már csak várnia kell. Mert előbb utóbb kiírsz valami árulkodót „ Családi nyaralás, helló, Balaton” – elég ennyi, és mire hazaérsz, lehet, hogy a tapétát is lelopták a falról. Tudta, hol vagy, tudta, hová menjen, és azt is tudta, mikor nincs otthon  senki. 
olvasd tovább
Egy évvel ezelőttMalala Juszufzai egy átlagos tininek számított. Matekot és kémiát tanult,rajongott Angelina Joliért, a divatért és a gasztronómiai műsorokért. Malala mamár nem átlagos tini: ő volt az idei Nobel-békedíj egyik legesélyesebb jelöltje.
olvasd tovább