Pályázz a DUE ingyenes táborozási és gyakornoki lehetőségére!

2016. május 11. 14:36 ujnemzedek.hu
A Táborpályázat 2016. jelentkezési határideje május 31 éjfél.

A 36. DUE Médiatábor egyik újdonságaként diáktudósítókat is képeznek Egerben, alább a felhívás: 

 

A diáktudósítók azt tanulják meg, hogyan dolgozzák fel témáikat különböző platformokon a médiakonvergencia kívánalmainak megfelelően. Jelen pályázatunkon keresztül ezekbe a csoportokba lehet ingyenesen felvételt nyerni. A pályázaton bármelyik középiskola és felsőoktatási intézmény tanulói, hallgatói indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával, egyénileg lehet, a részvétel korhatára pedig 14-24 év.

Pályázni a diákmédiában vagy helyi médiában megjelent tetszőleges sajtótermékekkel lehet (egyszerre akár többel is). A beküldött anyag lehet cikk, blog, rádióműsor vagy videó is. (Az anyagok időtartama 5-15 perc lehet.)

A pályaműveket a YouTube-ra kell feltölteni, a pályázatra a linket kell beküldeni.

A pályamunkák végső beadási határideje 2016. május 31. éjfél.A pályázatokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és bíráljuk el. (A rendelkezésre álló keret betöltése esetén a pályázatot korábban is bezárhatjuk.)

 

A pályázatokat csak elektronikus úton fogadjuk a taborpalyazat@due.hu e-mail címen.

 

A beküldendő pályaműveken kívül egy bemutatkozást is kérünk csatolni a pályázóról.Ebben a pályázónak nyilatkoznia kell, hogy lakóhelye vagy iskolája környezetében mely megyeszékhelyen tud önkéntes tudósítói munkát végezni a 2016-17-es tanévben.

 

Az e-mail tárgya TÁBORPÁLYÁZAT 2016 legyen!

 

A sikeres pályázók ingyenes részvételi lehetőséget kapnak a DUE nyári Médiatáborába, és szerződésben vállalniuk kell, hogy a 2016-17-es tanévben az ország megyeszékhelyein működő Új Nemzedék Közösségi terekben végzendő önkéntes tudósítói, újságírói munkát.

 

Részletek a Médiatáborról: www.due.hu

 

Információkérés: due@due.hu vagy 06 1 222 8213.


Kapcsolódó cikkek