Hogyan változott meg életed a házasság, gyermekvállalás után?

2016. július 6. 09:21 ujnemzedek.hu
A felnőttkor legfontosabb állomásai, amikor összekötjük életünket valakivel, majd családunk egy új szereplővel gazdagodik, és magunk mellett már másér (másokért) is felelősséggel tartozunk.

 
Ez a felelősségvállalás rengeteg változást és új kihívást hoz magával, teljesen a fejetetejére fordítja a megszokott hétköznapokat. 
Ebben a megváltozott élethelyzetben nyújt átfogó gondoskodást, a CIG Pannónia Biztosító legújabb terméke, a Primus Életbiztosítás, mely a családalapítás előtt állók, illetve  fiatal családosok igényeire szabott megoldás. 

 

Az új szolgáltatás bevezetése kapcsán a biztosító fotópályázatot hirdet, melynek nyertesét értékes nyereménnyel és egyéves Primus előfinanszírozással kívánja támogatni. 

 

A pályázatra olyan játékosok nevezését várjuk, akik családalapítás előtt állnak, vagy már kisgyermekes családban élnek.

 

Részvétel menete:

1.)  Csatlakozz a Segítség, felnőttem! Facebook oldalához. www.facebook.com/segitsegfelnottemfotopalyazat 
2.) Tölts fel két képet 2016. július 31-ig a Segítség, felnőttem! Facebook oldalra „Előtte/utána” témában: egy családalapítás/házasság előtti és egy utáni fotó segítségével mutasd be a különbséget a felhőtlen, akár felelőtlen ifjonti évek, és a gondoskodó családi élet, vagy ahhoz vezető út között. A képekhez használd a #segitsegfelnottem hashtag-et.

 

Minden további részlet elérhető Itt!