Gellért, a strandja című pályázat indul

2014. június 23. 10:41 ujnemzedek.hu
A pályázó feladata 2-3 darabos fürdőruha/strandkollekció tervezése az 1960-as, 1970-es évek alapján.

A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. –a későbbiekben mint Kiíró-, a Sonia Produkciós Kft., valamint a Nők Lapja Évszakok magazin szakmai együttműködésével.

A PÁLYÁZAT CÉLJA

A pályázat célja a 1960-as, 1970-es évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.

A PÁLYÁZAT TÉMÁJA

A pályázó feladata 2-3 darabos fürdőruha/strandkollekció tervezése az 1960-as, 1970-es évek vonalvezetése, alapanyagai,színvilága felhasználásával szabad átiratban, a mai, kortárs divatba történő újraértelmezéssel.

KATEGÓRIÁK

A. Fürdőruhák

B. Teljes strandöltözet kiegészítőkkel

Pályázni valamely pályázati kategóriának megfelelően, 2-3 darabból álló fürdőruha vagy strandruházati kollekcióra vonatkozó terv benyújtásával lehet. A kollekcióban szabadon választva szerepelhetnek férfi, női ruházati darabok.

DÍJAZÁS

1. díj: 200.000 Ft

2. díj: 100.000 Ft

A 2. fordulóban kiválasztott pályamunkák 2014. augusztus 28-án, egy nagyszabású divatshow-n kerülnek bemutatásra a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda területén. Esőnap: 2014. szeptember 4.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

A pályázat nyilvános, amelyen – természetes vagy jogi személyként – egyénileg vagy alkotói csoportként lehet részt venni.

REGISZTRÁCIÓ

A pályázaton való részvételhez regisztráció szükséges!

Regisztrációs adatlap

PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ

A kiírásnak formailag és tartalmilag megfelelő pályázatokat 2014. július 1-ig lehet postai úton, vagy személyesen beadni!

Postacím: Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

Cím: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 4.

A borítékra kérjük ráírni: Gellért, a divat strandja!- Divatpályázat

A pályázat postai úton történő benyújtása esetén a határidő a beérkezés dátumára vonatkozik!

A határidő után beérkezett pályamunkákat, valamint a hiányosan kitöltött pályázati adatlapokat, hiányos pályázati dokumentációt nem áll módunkban elfogadni.

 

További infót ide kattintva olvashatsz.

 


Kapcsolódó cikkek