Családháló díj - elindult a jelölés

2016. március 7. 12:50 ujnemzedek.hu

A Családháló.hu ismét meghirdeti a Családháló díjat, melyet negyedik alkalommal vehetnek át az olvasók által legjobbnak ítélt jelöltek. A Családháló díj célja nyilvános elismerésben részesíteni olyan embereket, intézményeket, akik 2015-ben gyerekekért történő munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért. A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezésre kerülő díjátadó rendezvényen.

Az alábbi díjakat hirdetik meg intézményi és egyéni kategóriákban.

 

Intézményi kategóriák:

2015 szülészete

2015 bölcsődéje

2015 óvodája

2015 családi napközije

2015 különdíjasa (mely intézmény megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

 

 

Egyéni kategóriák:

2015 bölcsődei kisgyermeknevelője

2015 óvónője

2015 kórházi gyermekorvosa

2015 kórházi gyermekápolója

2015 házi gyermekorvosa

2015 védőnője (területi vagy iskolai védőnő is lehet)

2015 különdíjasa (aki megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

 

 

Határidők:

A korábbi évektől eltérően a jelölés és a szavazás folyamata elkülönül egymástól. A Családháló díj első része a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni egy meghatározott internetes felületen.

 

A jelöléseket 2016. március 21. (hétfő) 23:59 óráig várjuk a lent megadott internetes űrlapokon. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a határidő lejárta után érkező jelöléseket nem tudjuk befogadni! A jelöléseknél nagyon fontos szerepe van az indoklásnak, mely alapján javasoljátok a jelöltet a díjra. Ezért kérünk benneteket, hogy ezt minőségi módon írjátok meg nekünk.

 

Szavazni 2016. március 24. – április 6. között lehet, melyről további információkat a későbbiekben közlünk.

 

Jelölni és szavazni kizárólag a megadott internetes űrlapokon lehet. Más formában jelölést, illetve szavazatot nem fogadunk el! A beérkezett jelölésekről az intézményeket és az egyéneket 2016. március 23-ig telefonon és e-mailben értesítjük.

 

A jelölőlapokkal és a díjátadóval kapcsolatos további részletek itt olvashatók.