A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány új logót szeretne

2016. augusztus 22. 09:50 ujnemzedek.hu

Logó-tervezési pályázatot ír ki az Alapítvány és remélhetőleg sokak fantáziáját megmozgatja majd a lehetőség, hogy munkájukat a jövőben a Heim Pál Gyermekkórházban és egyéb felületeken lássák viszont. A logó az Alapítvány arculatában, kampányaiban, online felületein, rendezvényein és minden tevékenységében meg fog jelenni.

 

Az alkotásokat 2016. szeptember 15-ig lehet elküldeni, elektronikus úton, az alapitvany@heimpalkorhaz.hu e-mail címre, első körben png, vagy jpg formátumban, megfelelő grafikai minőségben, legfeljebb 2M méretben. A logónak egyértelműen utalnia kell a boldog gyermekek, a kórház, a gyógyulás kapcsolatára, valamint az Alapítvány tevékenységére. A logónak ráadásul színben is felismerhetőnek, és jól használhatónak kell lennie.

 

A pályázat nyertese 50 000 Ft egyszeri díjazásban részesül, és az ő logóját fogja használni a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány. Így a pályázatot beadó személyek vállalják, hogy amennyiben logójukkal megnyerik a versenyt, a fenti pontban lévő térítés mellett az általuk készített logó használati jogát további térítés nélkül adják át az Alapítványnak, teljeskörű felhasználásra.

 

Ha további információra van szüksége, tekintse meg a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány web- illetve Facebook oldalát.