Saját vizét issza vissza: ennyit keres Bear Grylls a túléléssel

2015. szeptember 10. 15:04 ujnemzedek.hu
Kifizetődő a sok skorpiórágcsálás, az ex-különleges katona bankszámlája szépen gyarapszik.

Ha valaki megkérdezi tőlünk, hogy „tudod, ki az a Bear Grylls?”, akkor valószínűleg azonnal bevillan egy kép a fickóról, amint épp valami lehetetlen vidéken, fülig véres szájjal rágcsál egy elhullott antilopot, miközben a tetemben rejlő fehérjeforrásokról lelkendezik.

 

 

Ááááehhpfujjj hát nincs az a pénz! 

 

Az egykor különleges alakulat kötelékében szolgáló Grylls-nek bejött a tévé – a Man vs Wild sorozat szépen kinőtte magát, és már saját könyve, ejtőernyője, kése, és egyéb túlélő felszerelései is kaphatók a boltokban. Új sorozatában hollywoodi hírességekkel, sőt, legújabb epizódjában az Amerikai Egyesült Államok elnökével, Barack Obamával veszi be magát a vadonba, hogy a túlélés fortélyait megtanítsa neki.

 

Itt épp Kate Hudsont veszi rá a lárvamajszolásra

 

Grylls egy rádióműsorban kottyintotta el, hogy mennyit is hozott a konyhára a sok évig tartó rendíthetetlen bogárevés. Vagyona jelenleg kb 6,5 millió fontra becsülhető (cirka hárommilliárd forint), ebbe viszont nem számolta bele a tavalyi évben megszerzett 3,3 millió fontot. A pénzből vett pár szép házat, de nem tervezi a lassítást, szeretné, ha világméretű cégbirodalmat építhetne – erre pedig jó esélye van, indul egy új sorozata Amerikában és Kínában is.

 


Kapcsolódó cikkek