Együtt dolgozni akár így is lehet

2014. február 4. 12:25 ujnemzedek.hu/SocialDaily
Az „Így dolgozunk mi” csapata szeretné az embereket kirángatni a szürke hétköznapokból, bemutatva, hogy dolgozni máshol és máshogyan is lehet.

A CoWorking élet pár lelkes szereplője úgy döntött, elindítja az „Így dolgozunk mi” blogot, és ezzel párhuzamosan az első hashtag alapú (#joveleddolgozni) kampányt is


Így is lehet dolgozni

Az Így dolgozunk mi csapatának célja, hogy átgondoljuk kivel és miért szeretünk a legjobban együtt dolgozni, majd az eredményt osszuk meg ismerőseinkkel valamilyen közösségi felületen és használjuk a #joveleddolgozni tag-et.A kezdeményezés szeretné megismertetni az országgal a közösségi irodákban zajló munkamódszer előnyeit, és ezzel párhuzamosan egy közös fórumot fog biztosítani a jelenlegi CoWorkerek számára.


Kapcsolódó cikkek

Mi most a Lovebug Vintage? Egy bolt, ahol retro és vintage ruhákat, kiegészítőket és dísztárgyakat lehet venni. Mi volt korábban? Egy hobbinak indult webshop. És azelőtt? Kertész Vivi agyszüleménye, mert épp beleunt a divatról szóló cikkek írásába. Benéztünk hozzá, és elsodort minket a bolondos forgatag.
olvasd tovább