Top 10 otthoni munka

2016. szeptember 19. 14:46 ujnemzedek.hu
Otthon dolgoznál de nem tudod, mit? Adunk pár tippet!

Vannak munkák, amiket otthon, akár egy vállalkozás keretein belül is szívesen végeznek, érdekesek és még keresni is lehet velük. Összeszedtünk párat.

 

 

Pénzügyi írók

Ők azok, akik blogposztokat, elemzéseket készítenek, piackutatási összegzést vezetnek vagy éves összegzéseket írnak pénzügyi cégeknek. Aki a számok szerelmese, annak tuti lehet.

 


forrás: stocksnap

 

Weboldal tesztelő

Sok vállalat fizet azért, hogy egy-egy adott fejlesztést, egy új oldalt vagy már meglévőt teszteljenek az erre megbízott emberek. Otthon ülni, mindenhová kattintani és még fizetnek is érte? Nem olyan rossz!

 

 

Szerződés írók

A szerződésírók feladata pontokba szedni a cégek által megfogalmazott kéréseket, kijelentéseket. Felelősségteljes munka, ajánlott egy kis jogi szakértelem is, csak, hogy minden stimmeljen jogilag is.

 

 

A „How to” videók hangjai

Azaz a hogyan készül?-videók hangemberei. Vannak, akik stúdióba járnak, de sokan otthon, egy saját mini stúdióban adják hangjukat ezekhez, vagy akár reklámokhoz, útmutatókhoz.

 

 

Nyelvtanár

Ezt magyarázni sem kell. Mivel a jó nyelvtudás még mindig előrébb lendíti az embereket egy-egy állás megszerzésénél, így egy nyelvtanár mindig jól jön. Jó tarifával és kiépült ismeretségi rendszerrel ezzel is lehet keresni.

 

 

Magántanár

Ha egy diák korrepetálásra szorul, vagy épp több infóra van szüksége az érettségihez, legtöbb esetben magántanárhoz fordul. Az vonatkozik rá, mint a nyelvtanárra: ismeretségi kör, elfogadható ár és persze megfelelő tudás.

 

 

Fordító

Nyugis munka, otthoni környezetben, saját időbeosztásban. Mit fordít? Mindent. Legyen céges szerződés, egy regény fordítása – hogy mivel foglalkozik azt szakértelme, hozzáértése, végzettsége, érdeklődési köre határozza meg. 

 

 

Weblap készítő/ tervező

Manapság minden cégnek van egy webes felülete, melyet azért hoz létre, hogy elérhető legyen az érdeklődők számára. Ehhez viszont, naprakész, felhasználóbarát és profin felépített oldalra van szükség, mely minden fontos információt azonnal közöl a látogatóval. Itt jön képbe egy weblap tervező. Jól fizető munka, magánvállalkozásként is.

 

 

Grafikus

Kreatív és változatos munka, főleg otthoni környezetben, ahol könnyebb inspirálódni. Céges logók, plakátok, illusztrációk - azzal foglalkozik, ami a tudásához és személyiségéhez a legközelebb áll. 

 


forrás: stocksnap

 

Szerkesztő

Sok női lap alkalmaz szerkesztőt, aki otthonól végzi munkáját – mondjuk ha az illető kismama. Persze nem feltétlenül kell ehhez babát várni, vannak cégek, akik rugalmasan állnak  a munkához, elvégre bárhonnan tud pötyögni az ember. 

 

 


Kapcsolódó cikkek