Furcsa melók, amikről nem is tudtad, hogy léteznek

2015. július 15. 14:16 ujnemzedek.hu
Lehidalsz, ha meglátod, mifélék vannak - a nagyon veszélyestől az extrán bugyutáig.

1. Kígyófejő - kiszedik a legveszélyesebb kígyók mérgét, majd eladják vakcina készítéshez kórházaknak. Ezeknek a mérgeknek közel 1000 dollárt ér grammja.

 

Fizethetünk is ölelésért. (Kép: Tumblr)

 

2. Profi koszorúslányok - Jen Glantz cége, a Bridesmaid for Hire (azaz koszorúslány bérbe) minden segítséget megad a menyasszonynak, amire a barátnők általában képtelenek. Persze jó sok pénzért.

 

3. Jéghegy felügyelő - a Titanic katasztrófája óta létezik ez a foglalkozás. Az amerikai vízi rendészet alá tartozó felügyelők beazonosítják a kialakuló jéghegyeket és biztonságos útvonalakat adnak a hajósoknak.

 

4. Kutya szörfoktató - igen, nem viccelünk. Egyes szállodáknál külön oktató van arra az esetre, ha a nyaralás alatt kitaníttatnánk hullámlovasnak a házikedvencünket.

 

5. Arc-érzékelők - kitapintják, hogy mennyire volt hatásos egy arckrém vagy kezelés azzal, hogy végigfogdossák az arcunkat.

 

6. Profi ölelők - Amerikában 80 dollár per óráért már felbérelhetünk valakit, hogy ölelgessen.

 

7. Kutyakaja kóstoló - nagy kutya tápszer vállalatok profi kóstolókat bérelnek fel, akik ellenőrzik az eledel ízét és minőségét. Miután megízlelték, állítólag kiköphetik a kaját.

 

8. Csirke-nem-megállapító - megállapítják a baromfi nemét, erősen megérzésre hagyatkozva. Legtöbben a briteknél és Japánban tevékenykednek.

 

9. Sorban álló - szeretnéd elsőként megszerezni a legújabb csúcstelót, de nem akarsz egész éjjel a bolt előtt dekkolni? Bérelj fel valakit, aki megteszi helyetted! Ez ugyanis a profi sorban állók melója.

 

10. Szerencsesüti-költő - a bölcsességeket, amiket a szerencse sütidben találsz, nem a szél fújta oda! Vannak emberek, akik azzal foglalkoznak, hogy megalkossák a szöveget.

 


Kapcsolódó cikkek