Parádés túszdráma egy irodai étkezdében

2015. március 19. 14:42 ujnemzedek.hu
Az áldozat egy majonézes szendvics, az elkövetőt végül csak leleplezték.

Nehéz szavakat találni arra, ami most következik. Szegény szendvicsnek miket kellett kiállnia! A fotókat egy új-zélandi rádió Facebook-oldalán posztolták először,

1

Kedves Kolléga, aki állandóan lenyúlod a szendvicseimet (pulykahúsos-sajtos-majonézes zabkenyeres szendvics). Nevetséges, amit csinálsz, felnőttek vagyunk nem gyerekek, hagyd abba mások kajáinak lopkodását a frigóból!

2

Kedves pulykahúsos-sajtos-majonézes ZABOS kolléga!

Nálam van a drágalátos szendvicsed. Még biztonságban. Még. Tegyél tíz dollárt a hűtőben található tányérra, különben sosem látod újra (emésztetlenül) a kajádat.

3

Kedves Szendvicstolvaj!

Ideje lenne felnőni végre, légy szíves hozd vissza a szendvicsemet! Ez annyira amatőr! Ha rájövök, hogy ki vagy, beköplek a HR-en!

4

Kedves Pulykahusikám!

Minden egyes órával, amivel késlekedsz teljesíteni a feltételemet, egy falatnyival kevesebb szendvicsed marad. Kérlek, vedd ezt komolyan, elvégre mind a ketten profik vagyunk. – A szendvicstolvaj

5

SZENDVICSTOLVAJ!

MIÉRT CSINÁLOD EZT?!

6

TIKK-TAKK, SAJTIPAJTI

TIKK.

TAKK.

7

Kedves Szendvicstolvaj!

Tina vagyok a HR-től, hozd vissza az ellopott szendvicset, és nem fogjuk kivizsgálni az ügyet.

8

AKAROK EGY PIZZÁT!

9

Nem.

10

Egyébként pedig nem is eszem meg. Csak megrágom és kiköpöm. Na, milyen érzés ez?

11

TE VAGY A LEGGONOSZABB EMBER A FÖLDÖN!

12

Ó, drága sajtos-pulykás barátocskám, dehogy. Olyan távol vagyok én attól, hogy csak na. Egy ember természetét nem ítélheted meg csupán egy ilyen tett miatt. Nyisd ki a szemed és láss! Egy ilyen kis semmiségen kibuksz, miközben ettől sokkal nagyobb dolgok is történnek a világban. Ettől rosszabb dolog az éhség, ami ennek a cégnek a legutolsó sarkából is előkúszik. Ez a szendvics jelzi egy új kor eljövetelét, mely majd forradalmat vált ki, ami alatt a hozzád hasonló szánalmas lényeknek nem kegyelmeznek. Megtörtént, aminek meg kellett történnie, s már csak a reménytelenség morzsái maradtak. Hamarosan azokat is elfújja a változás szele.

13

Helló, megint Tina vagyok a HR-ről

Francis, visszanéztük a nyomtató memóriájában, hogy honnan jöttek az üzenetek, és eljutottunk hozzád. Légy szíves gyere fel az irodába amint időd van rá.

14

Légyszi ne rúgjatok ki, úgy sajnálom!


Kapcsolódó cikkek