Nyerj egy iPadet vagy fesztiválbelépőket, mert online is Rólad Szól!

2015. június 9. 12:57 ujnemzedek.hu
Mondd el a neten is, hogy mit gondolsz!

Folytatódik a Rólad Szól! sorozat: május 29-én a budapesti Akvárium klubban zárult a Rólad Szól! roadshow, de ezzel szinte egyidőben elindult egy online kérdőív is. A fiatalokért csak a fiatalokkal együtt lehet dolgozni. Ezért indította el az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkársága a ’Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkal’ elnevezésű konzultáció-sorozatát, amely most az interneten folytatódik.

 

 

Szállj be te is a párbeszédbe, mondd el véleményedet, javaslataidat, igényeidet a jövő ifjúságpolitikájáról! Most adott a lehetőség, hogy alakítója lehess a téged érintő intézkedéseknek, hiszen a megosztott tapasztalataid végre megjelennek a kormányzati döntésekben.

 

A kérdőív teljesen anonim, tehát nem kell hozzá nevet megadni, viszont jó hír, hogy a kitöltést követő regisztrációval  lehetőséged nyílik arra, hogy akár Tiéd legyen a páros fesztiváljegyek egyike a 2015-ös  EFOTT-ra, VOLT-ra vagy a SZIN-re vagy a főnyeremény egy értékes iPad. A kérdőív végén a regisztrációhoz szükséges elérhetőségeid megadásával a sorsolásban történő részvételed garantálod.  A Rólad szól! kérdőívre adott válaszaidat továbbra is anonimitás védi majd, hisz  a regisztrációs adataiddal nem lesznek összekapcsolva. Válaszolj és regisztrálj, hisz Rólad Szól! 

 

A nyerteseket a fesztivál kezdete előtt egy héttel értesítjük. A VOLT fesztiválra júnus 23-án, az EFOTT-ra július 7-én, a SZIN-re augusztus 19-én sorsoljuk ki a nyereményt. A győzteseket e-mailben értesítjük. Sok sikert! 

 

A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ IDE KATTINTS!


Kapcsolódó cikkek