Menő: NASA-logó lett a géppisztolyos mosómedve és a háromszavas fa

2016. július 25. 09:33 ujnemzedek.hu
A Galaxis őrzőinek két tagja ezúttal a tudományt szolgálja - méghozzá nem is akárhogy.

Amikor kiderült, hogy film készül a Galaxis Őrzőiből, senki sem sejtette, hogy mekkora királyság lesz az egész - sokan úgy voltak vele, ahogy az egész nem más, mint szimpla fan service, a képregénygeekek majd imádják, a többieket pedig totál hidegen hagyja majd, ahogy egy beszélő mosómedve, és egy fura, járkáló fa (ent?) szétzúz mindenféle dolgokat a világűrben.

 

 

Hát nem így lett.

 

A Galaxis Őrzői brutál siker lett, aminek talán az egyik legfőbb oka, hogy a film igen jó: vicces, pörgős, kalandos, meglepő, és ráadásul olyan karakterekkel dolgozik, akik nem csupán felkent, kétkockás képregényfickók. Aki látta, nyilván tudja, miért pityergünk kicsit, mikor kimondjuk, hogy I am Groot, és sejti, mekkora menőség, amikor a Cherry Bombra egy durva kézifegyvert cipelő mosómedve harcba indul.

 

Így lehetett ezzel a NASA is - ugyanis az egyik legújabb küldetésük, a Mars-utazást célba vevő Oasis logójára felkerül Groot és Rocket Racoon is. Ezt nem olyan rég a film rendezője, James Gunn osztotta meg a Twitteren:

 

 

A Juan Doe által rajzolt logóval a NASA célja az, hogy azokban is felkeltsék az űrutazás iránti érdeklődést, akik eddig maximum a TV vasárnap délutáni műsorsávjából ismerték. Vagyis a fenti Marvel képregényhősök ezúttal a tudományt szolgálják - ami minimum durván isteni húzás. Különben pedig itt van 15 nyelven az, hogy ÉN VAGYOK GROOT!

 

 


Kapcsolódó cikkek