Bútorszerelés az albiban: ezek a legkiakasztóbb dolgok

2015. augusztus 25. 11:04 ujnemzedek.hu
A dolog még aggasztóbb, ha az alkatrészeket nekünk kell összeraknunk kész cuccá. Rémálom-gif-galéria!

1. Hiába van lapra szerelve a bútor, hiába van szanaszét: azt valahogy akkor is haza kell cűgölni az albiig. Nem, a közösségi közlekedés nem játszik, úgyhogy fuvarkunyera lesz belőle...

 

2. ...amit nyilván egy haver visz majd végbe, akivel, az anyagiakról persze, hogy nem egyeztünk meg előre. Így a végén adnánk is valamit, meg nem is, fizetnénk is, meg nem is. Úgyhogy általában az arcunkra kényszerített vigyorral törlesztünk.

 

3. De hazaértünk, kibontottuk, és ott maradt a rengeteg ilyen-olyan kisdarab-nagydarab dobozmaradvány. Amivel voltaképp mit is lehet kezdeni? (Eláruljuk: semmit. Még apróbb, még apróbb, és annál is apróbb fecnikre kell vágni őket, és csakis úgy lehet levinni a kukába később - különben készülhetünk a házmester szidalmaira.)

 

4. Ja, hogy ezt nem ragasztani kell? Ja, hogy szerszámért is a szomszédhoz kell menni.

 

5. Ja, hogy ott hagytuk a boltban a keresztgerendát, amit Külön Kellett Volna átvenni a raktárból!

 

6. Ja, hogy egyedül körülbelül bűvészmutatvány egyszerre tartani, csavarni, és illeszteni!!!

 

7. Nem, nem fáj, hogy a keresztgerenda, amiért még egy plusz kört kellett futni az áruházig, a lábunkon landolt. Kemények vagyunk. Meg bénák.

 

8. És ha minden jól megy, és még ha ezek közül egyik gond sem lép fel, ha mi vagyunk a szerelőkirályok, akkor is ott van a Maradék Pöckök és Csavarok Problémája. Vagyis a papír szerint ugyan pöccre el kellett volna tűnnie az összes műanyag tartozéknak és holminak, de a végén mégis kevesebb/több lesz belőlük. Ami persze, hogy azt eredményezi, hogy minden percben újdonsült bútorremekünk összedőlésén parázunk.

 

(giphy.com, reactiongifs.com, cw.com)

 

 


Kapcsolódó cikkek

Télre félretettetted a kerékpárt, és most a fejed vakarod? Csak akkor rohanj szervizbe, ha rettenetes nyolcas van a kerékben, vagy nagyon-nagyon hozzáér a felnihez a fék (ekkor ugyanis valószínűleg centríroztatásra lesz szükség). Egyéb esetekben, avagy ha alap a baj, elmondjuk, mit csinálj.
olvasd tovább