Pokémon GO: ne szerezd meg hát mind!

2016. július 12. 09:42 ujnemzedek.hu
Napokon belül érkezik hozzánk is a hivatalos játék, a kamu darabok már elérhetőek, de van gond velük.

A 90-95 között született fiatalok valószínűleg naponta kétszer csekkolják az AppStore-t vagy a Google Play-t, hogy fent virít-e már az a játék, ami ha létezik 15 évvel ezelőtt, akkor nagyjából egy egész generáció rendelkezne olyan lábizomzattal, hogy csak na.

 

A Pokémon GO piszok gyorsan vált népszerűvé, viszont piszok lassan sikerül csak bevezetni – erre haraptak rá a rosszindulatú progamozók és hackerek, megsorozták kamu pokémonos alkalmazásokkal a piactereket.  A programok némelyik képes arra is, hogy átvegye a telefon felett az irányítást, lehallgassa a hívásokat, belenézzen az üzenetekbe, szóval nem érdemes trükközni – állítólag egyébként is csak napok kérdése, és nálunk is elérhető lesz a hivatalos verzió. Persze a trükkösek az APK letöltéssel már kipróbálhatták itthon is a játékot, ám vannak olyan pletykák, miszerint a hivatalos indítás után a "tört" verzió tulajdonosainak nem fog működni az app...ezt mindenki mérlegelje a maga kockázatvállalási hajlandósága alapján. A szeretlekmagyarorszag.hu-n már van egy összeállítás a magyarországi pokévadászok kalandjairól, IDE kattintva nézhető. 

 

A játék rettentően addiktívnak tűnik, az emberek a lehető leghülyébb helyeken futottak már bele elkapásra váró Pokémonba – a budin, a szülőszobában, vagy a sürgősségi osztályon. Az ausztrál rendőrség már közleményben figyelmeztetett mindenkit, hogy legyenek szívesek néha azért körülnézni a vadászat közben, mert a lények sokszor autóúton is megjelennek, és az ész nélküli rohangálásból baj lesz. A játék egyik nagy pozitívuma, hogy fotelből nem lehet mit kezdeni vele – a Pokémonok szanaszét vannak szórva mindenütt az utcákon, tereken, és bizony talpalni kell, ha szeretnénk megszerezni őket (és nem, még csak csalni sem lehet autóval vagy bringával).

 

Álljon itt néhány bizonyíték arra, hogy tényleg BÁRHOL belefuthatunk bármelyik zsebszörnybe:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze a munkaadók is résen vannak, itt például határozottan emlékeztetik a munkavállalót, hogy csak szabadidejében rohangáljon Pokémonok után, különben ki fogják rúgni, és akkor egész nap járhatja a lakótelepet kedvére. 

 

 


 


Kapcsolódó cikkek