Megvan az online társkeresés tökéletes módja

2014. november 13. 11:32 ujnemzedek.hu
Némi „piackutatás” és fordított gondolkodás kellett, de összerakták a tökéletes profilt.

Online randi. Amennyi borzasztó dolog kisülhet belőle, még az is lehet, hogy beleszalad az ember a nagy Ő-be. Egy amerikai nő a harmincas éveinek derekán úgy döntött, hogy idő hiányában online társkeresésre adja a fejét, mert hát csak kéne valahogy pecáznia magának egy férjet, mielőtt ő lesz a család szégyene. Aztán rájött, hogy nem is lesz olyan egyszerű dolga, mert neki is vannak elvárásai, a másik félnek is vannak elvárásai, ráadásul a társkereső oldalak egy bizonyos algoritmus szerint próbálják összeboronálni az embereket, úgyhogy stratégiát váltott. Előtte-utána bemutatás következik.

 

1 Rossz profil:

 

Amikor magunkról kell írni, akkor általában szeretjük megvillantani a speciális képességeinket, például ha valaki álmából fölébredve azonnal tud HTML-kódokat írni, esetleg folyékonyan beszél japánul. Ez jól néz ki.  De valljuk be magunknak, baromi kevesen fekszenek le úgy aludni, hogy az utolsó gondolatuk az, hogy „bárcsak találnék magamnak valakit, aki tökéletesen tud HTML-programozni”. (Kivéve, ha IT cégünk van, és programozót keresünk, de hát az mégsem társ, csak munkaerő!)

 

 

Nem így megy. (Kép:memegenerator.net)

 

2. Konkurencia:

 

Ha esetleg találunk valakit, aki a profilja alapján bejön, de mégsem kapunk semmilyen visszajelzést, akkor lehet, hogy itt az idő a piackutatásra- azaz meg kell nézni, hogy kik az ellenfelek. A nő, aki elszántan vadászta magának a férjet, rengeteg fotót és bemutatkozást elemzett. Azt találta, hogy a leginkább azok a nők vonzóak, akik a profilképükön nagyobb bőrfelületet mutattak (kivágott ruha), a bemutatkozásuk pedig nem volt több 95 szónál, viszont bővelkedett a pozitív szavakban.

 

3. Megoldás

 

Szóval a képlet úgy néz ki, hogy csinos, de kicsit kivágottabb ruha kedves és pozitív leírás = siker.

 

4. Kiegészítés

 

Ha horogra akadt valaki, az nem egyenlő a sikerrel. Egyrészt azért, mert Internetországban semmi sem az, aminek látszik, és lehet, hogy a fiatal, jóképű, szénné gyúrt macsó, aki a profilképen van, igazából egy nagyon elszánt hatvanéves bácsi. Másrészt azért, mert az emberek nem egyformák, és viszonylag nehéz olyasvalakit találni, akinek a személyisége, érdeklődési köre is megfelelő. A hölgy ezt egy plusz szűrővel próbálta kiiktatni a rendszerből, elkezdett pontokat adni a különböző profilokra, és egy bizonyos pontszám alatt el sem ment a randira. Az elmélet persze nem működött tökéletesen, ugyanis a leendő férje épphogy megugrotta a lécet az első alkalommal…

 

Egy szó mint száz, amennyire könnyűnek tűnik interneten keresztül társat keresni, annyira nem az igazából. Aki szeretné a teljes sztorit végighallgatni, és van egy kis angoltudása, az garantáltan jól fog szórakozni a videón :

 


Kapcsolódó cikkek

Hamarosan itt a Valentin-nap, néhány hét és érkezik a tavasz, azaz a szerelem évszaka. Csodálatos érzés szerelemben élni. Kevés olyan kifejezés van a földön, ami pontosan kifejezné, mit érzünk ilyenkor. Szerencsére a statisztikusok, a bőrgyógyászok és más szakemberek szimpla adatokkal is le tudják írni ezt.
olvasd tovább