Kivégzi a Windows 7-et az új frissítés

2014. augusztus 18. 15:13 nzsolti
A múlt héten kiadott biztonsági frissítésbe hiba került, kék halált okoz a gépen.

Azok, akik letöltötték, keressék meg a MS14-045 nevű  frissítést és töröljék le. Azok különösen rosszul járhattak, akiknél a Windows maga végzi el a fontos frissítések telepítését, náluk előfordulhat, hogy egyáltalán nem indult el az oprendszer a bekapcsolás után.

 


"Kékhalál" (kép: Konowyourmeme.com)

 

Két opcióval lehet megszüntetni a problémát, az egyik, hogy a rendszervisszaállítás segítségével augusztus 11 elé kell visszatekerni az „órát”, a másik, hogy a Vezérlőpulton belül a Programok kategória Programok és szolgáltatások csoportjában a Telepített frissítések megjelenítése gombra kattintva, ki lehet az adott frissítést, majd az Eltávolítás opciót választva megszabadulni tőle.

 

Forrás: HVG/Computerworld.com


Kapcsolódó cikkek

A Google keresője sokkal többet tud, mint hinnéd. Ha unod,hogy ezer oldalt kell görgetned, amíg olyan infót nem találsz, ami megbízhatóbbforrásból származik, vagy csak simán elütnéd az időt, az oldal abban is segít.
olvasd tovább
A Google bejelentette hétfőn a napelemes drónokat gyártó amerikai Titan Aerospace cég megvételét, kiemelve, hogy bevásárlása hozzájárulhat az internetnek a világ távoli sarkaiba való eljuttatásához és más problémák megoldásához is.
olvasd tovább