Itt a Hyperlapse, az Instagram legújabb szolgáltatása

2014. augusztus 27. 10:20 ujnemzedek.hu
A time-lapse videók készítésére kitalált app az első, ami igazán hasznos is.

Könnyen használható, gyors és elegáns - így jellemezte a Instagram szóvivője a legújabb time-lapse videók készítésére alkalmas appjukat.

 

 

 

"Felveszed a videót, beállítod a lejátszási sebességet, elmented és máris megoszthatod. Semmi extra meló nincs vele" - írják egy blogbejegyzésben.

 

Az app egy kameraképpel indul. Egy érintésre elkezd felvenni, a másik érintésre leáll. Ahogy filmezel két időmérőt fogsz látni - az első azt mutatja, hogy valójában hány percet veszel fel, a második pedig azt, hogy ebből hány perc lesz a 6-szoros (vagy 1x, 2x, 4x, 8x, 10x, 12x - ugyanis ezek a beállítható sebességek) visszajátszási értékkel.

 

A Hyperlapse leghasznosabb funkciója elsőre nem is egyértelmű: képstabilizáló is működik benne, így nem kell a karodat megtámasztva filmezni a rángások elkerülése érdekében.

 


Kapcsolódó cikkek

Szeretjük, mert művésznek tűnünk tőle, vagy legalábbis olyan valakinek, akimegtalálta anyuék régi fényképezőgépét. Az Instagrammal együtt élünk-alszunk-eszünk - és épp ezért lehetséges, hogy már unjuk is kicsit.
olvasd tovább