Facebook-elvonó: itt a plug-in, ami megvonja a like-okat

2014. november 11. 10:24 ujnemzedek.hu
A függés kialakulásában nagy szerepe van a számok bűvöletének, a plug-in ezeket tiltja le.

Világszerte 13-ból 1 ember abban a pillanatban nyúl a telefonja után, hogy felébredt. A közösségi oldal olyan függőséget váltott ki a felhasználókból, amire eddig nem volt példa. A függőséggel együtt pedig kéz a kézben jár a szorongás is, aminek kialakulásában a piros kis értesítőknek van a legnagyobb szerepe. Üzenetek, like-ok, új imserősök, bejegyzések, megosztások – ezek alapján tudja megítélni egy felhasználó, hogy mennyire népszerű a közösségi oldalon.

 

Az, aki úgy érzi, hogy kezdenek összecsapni a feje felett a hullámok, és kéne valami, ami egy kis időre megálljt parancsol a rohamnak, de mégsem szeretné kivonni magát a közösségi oldal felhasználói közül, annak ajánlott, hogy telepítse a böngészőjébe (Chrome, Firefox, Safari) az alábbi plug-int.

 

 

     

 

Előtte-utána. Viszlát,számok! (Kép:Benjamin Grosser)

 

A Demetricator lényege, hogy simán kitörli a számokat a Facebookról, így nem lehet tudni, hogy hány like, megosztás vagy hozzászólás érkezik egy poszthoz, és emiatt a felhasználó nem is lesz érdekelt abban, hogy állandóan csekkolja azt. Pofonegyszerű és zseniális.

 

 

 

 


Kapcsolódó cikkek