8 tipikus és idegesítő ismerős a Facebookon

2014. május 30. 09:00 ujnemzedek.hu
Tuti, hogy neked is van a listádban egy belőlük. A rinyáló, az álmodozó vagy a kampányoló a legidegesítőbb?

A suli hőse: Ő volt a legnépszerűbb srác, minden csaj őt akarta, menő cuccai voltak, mindről van is kép. Lehet, ha 10 év múlva találkozol vele, még mindig anyunál lakik, és ugyanott melózik, ahol a suli alatt nyaranta.

 

Az eminens: A gimi után Afrikában etetett éhező gyerekeket, most pedig épp az AIDS ellenszerén dolgozik. És mindezt ki is posztolja rendszeresen a Facebookra.

 

Mindenkinek van legalább egy belőle (Kép: Facebook)

A csaj, akivel igazából sosem váltottál egy szót se: Lehet, hogy párszor köszöntetek egymásnak, de ennyi. Most hirtelen barátok lettetek, mindenedet kommenteli és lájkolja, és az elsők között van a szülinapi köszöntésedkor.

 

Az ex: Letöröltétek egymást a szakításkor, de amikor lenyugodtak a kedélyek, visszavettétek a másikat. Most meg kellemetlen az új párjával készült közös képeket nézegetni.

 

Az álmodozó: Még mindig arról beszél, hogy rocksztár lesz, még a tetkó is ott virít a karján, mégsem tart sehol sem.

 

A kampányoló: Folyamatosan politizál, kampányol, meghívókat küld minden baromságra. Már rég törölnéd, de végülis osztálytársak voltatok, még vársz vele.

 

A szervező: Folyamatosan próbálja a régi osztályotokat összetartani. Már senkit sem érdekel a 100. beülés, ő mégis a múltban él, nem mozdult semerre, és azt hiszi, hogy még mindig legjobb barátok vagytok.

 

A rinyáló: Mindent elmond, amit éppen érez vagy csinál. Ha kirakta a pasija, ha rossz volt az ebédje, vagy ha éppen látott egy levelet egy faágon. És mindez már senkit sem érdekel.


Kapcsolódó cikkek

Vagy ugye te, aki a kedvenc cicás képeidet töltögeted a netre, vagy valamelyik online játékban nevelgeted a virtuális retket a pixelkertedben. Aztán vannak cégek, akiknek a Facebook a marketing jól bejáratott eszköze – hiszen egy kattintással ezrekhez juthat el az adott szolgáltatás, vagy termék. Eddig legalábbis ez volt a helyzet.
olvasd tovább