Motoros banda harcol a gyermekbántalmazás ellen

2016. szeptember 13. 10:58 ujnemzedek.hu
Leesett a tanulók álla a bántalmazott kislány kísérő csapatán.

Egy lányt évek óta zaklatták az osztálytársai, az elmúlt évben pedig ott tetőzött a dolog, hogy hazugságokat terjesztettek róla. Édesanyja felvette a kapcsolatot a Templars Against Child Abuse nevű motoros renddel és a segítségüket kérte, szeptember másodikán az egész társaság motorral kísérte be a gyereket az iskolába. Céljuk és üzenetük ez volt: szerettük volna ha mindenki megtudja, mi vigyázni fogunk rá és nem bánthatják többet – mondta a csapat vezetője.

 

Bár az iskola vezetője nem örült az akciónak, hozzátette nem a szervezet miatt. Szerinte mióta ez az eset megjent a médiában, megromlott a hangulat az iskolában, pedig az intézmény komolyan veszi azt a feladatot, hogy az iskolán belül ne érje zaklatás és bántalmazás a diákokat.

 

A történet abszolút nyertese viszont a kislány, aki az édesanyja szerint újra tud mosolyogni. Reméljük ez így is marad.

 

És, hogy mit tudunk a motoros jótevőkről?

 

fotó forrása: TACA

 

Ahogy a honlapjukon is írják „minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy visszaszorítsuk  gyermekbántalmazást, mert minden gyermek megérdemli azt, hogy boldog és jó életet éljen”. A Templars Against Child Abuse egy modern, motoros rend, akiket egy közös cél vezérel: visszaszorítani a gyermekbántalmazásokat, létrehozva egy boldog és egészséges környezetet számukra. Az alapító hely Dánia volt, azóta számos más országban alakult meg a csapat, csatlakozva ehhez a kezdeményezéshez, mint például Belgium, Észak-Írország, Svédország, Anglia, Kanada és az Egyesült Államok.

 

„Nem motoros klub vagyunk, hanem egy nőkből és férfiakból álló csapat, akik azért hajtanak, hogy védelmet nyújtsanak a legkiszolgáltatottabbak számára. Azon dolgozunk, hogy megállítsuk a gyermekek kizsákmányolását. Teljesen törvényes, amit csinálunk, szoros együttműködésben vagyunk a rendőrséggel és a szociális szervezetekkel, közösségekkel. Nem fogunk tétlenül ülni, mikor azt látjuk, hogy egy gyermeket bántalmaznak”– írják a weboldalukon.

 

fotó forrása: TACA

Hogy mennyire sikeres ez a tevékenység, azt a képek igazolják, mint ahogy azt is, hogy a marcona kinézet mögött érző szív dobog. 

 


Kapcsolódó cikkek