Zseniális túlélőtippek a szimpla hétköznapokra

2015. szeptember 30. 10:58 ujnemzedek.hu
Mire jó egy defekt? Mikor nem fog megríkatni a vöröshagyma?

A Survival Tips nevű Twitter-felhasználó csak úgy ontja magából a jobbnál jobb tippeket. Stílusosan az a Bear Grylls a profilképe, akivel félnénk összetalálkozni egy erdő mélyén, mert gondolkodás nélkül megenne minket a bennünk található ásványi anyagokért. Az oldalon viszont nem ahhoz találunk ötleteket, hogy hogyan vészeljünk át pár éjszakát az esőerdőben, hanem arról, hogyan fordítsuk előnyünkre a hétköznapi szitukat, egyszerű, frappáns megoldásokkal. Mutatjuk! 

 

1

Ha valamit cikinek érzel megvenni, vegyél hozzá egy szülinapi üdvözlőkártyát is.

2

Ha vitázol valakivel, viselkedj úgy, mintha felvennék azt, amit mondasz – így nem fogsz összevissza vádaskodni, és megalapozatlan dolgokat állítani.

3

Ha hajszálat találsz az ételedben, sózd meg kegyetlenül a kaját, mielőtt visszaküldöd, mert így biztos lehetsz benne, hogy amikor visszakapod, akkor nem ugyanazt küldik-e megmelegítve.

4

Ha defektet kapsz, csinálj róla egy fotót a telefonoddal, később bármikor használhatod kifogásnak.

5

Mielőtt költöznél, csekkold a térerőt a kiválasztott lakásban.

6

Mi kell a korai ébredéshez? Betervezett, előre legyártott reggeli, ébreszőóra, lefekvés előtt egy pohár víz, éjszaka teljes sötétség, alvás előtt semmi képernyőbambulás, éjszakára kikapcsolt telefon, és egy puha, meleg takaró, és egy előre összeállított lista a másnapi teendőkről.

 

 


 

Tedd a vöröshagymát 15 percre a hűtőbe, mielőtt felszeletelnéd - így nem fogsz könnyezni tőle

 

 

 


 

 

Ha mérges vagy, inkább ne is beszélj, mert meg fogod bánni azt, amit mondasz.

 

 


 


Beadandót kell írnod? Állíts be egy időztőt 30 percre, és próbáld meg gyorsabban befejezni. A versenyhelyzet miatt nem fogsz elkalandozni. 


Kapcsolódó cikkek