Visszavonhatod az elküldött levelet a Gmail-ben

2013. december 5. 15:18 ujnemzedek.hu
A Gmail lehetőséget biztosít arra a felhasználóinak, hogy ameggondolatlanul elküldött levelet visszavonják.

Talán már sokan ismerik azt az érzést, amikor egy levelet véletlenül rossz helyre küldenek, esetleg egy „válasz mindenkinek” opciót kattintanak egy körüzenet után, de csak egy embernek akartak igazából e-mailt küldeni. A Google Labs-ben mindig a szokatlanabb alkalmazásokat és kiegészítőket tartják, innen ingyenesen hozzá lehet adni bármit a fiókhoz.

Ahhoz, hogy a levélvisszavonót használhassuk, elég bejelentkezni a Gmail-be, majd a jobb felső sarokban található kis fogaskerékre kattintva kiválasztani a „beállítások” opciót. 


A "beállítások" fülre kattintva érhető el a Labs (Kép:ujnemzedek.hu)


Ezután a felső sorban a „Labs” feliratra kell kattintani, és a listában meg kell keresni a „Küldés visszavonása” kiegészítőt. (Kicsit hosszasan kell görgetni, de megéri)

 A "Labs" fülön belül a lista vége felé található a "küldés visszavonása" (Kép:ujnemzedek.hu)


Ezt követően a levél elküldésekor a képernyő tetején megjelenik a "visszavonás" gomb, harminc másodperc áll rendelkezésre ahhoz, hogy megnyomd, ha meggondoltad magad.Kapcsolódó cikkek

Maximum hat másodperces videókkal lerohanni a Youtube-al (vagyis a tecsővel) telepakolt netet első pillantásra körülbelül olyan értelmetlen tevékenység, mint ósdi fregattokkal ismételten felfedezni Amerikát.
olvasd tovább