LMGTFY: így keres helyetted a net

2014. február 17. 16:57 ujnemzedek.hu
Kérdésed van? Esetleg nem tudod, az Euklideszi geometriát eszik-e, vagy isszák? Ez a progi fogja magát, és rákeres. Helyetted.

Mert az infó csak egy karnyújtásnyira van, sőt, olykor elég, ha beírod a dolgot a Google-ba. Ha viszont rossz a kedved, és nincs erőd végigjátszani a bonyolult procedúrát, a LMGTFY bármikor kisegít.

Egy csomó bonyolult kérdés. (kép: LMGTFY)

A Let Me Google That For You egy duplán kereső-program: helyetted kutatja a cuccot, ráadásul meg is mutatja, hogy kell. Persze, hogy vicc az egész, de azért benne van az, ami miatt lesajnáljuk olykor az embertársainkat. Ismételjük együtt: a neten minden ott van. Például az is, ahogy hogy te is feltehetted volna a kérdést.

Az Euklideszi geometria különben azt jelenti, hogy a görög tudósok az egyiptomi „geométerek” – földmérők – tapasztalatainak rendszerezésével olyan tudományt alkottak, amelyet ma geometriának nevezünk.Kapcsolódó cikkek

Az internet rosszabb, mint egy mérges elefánt - az internet ugyanis tényleg nem felejt. És a legkínosabb, hogy egyes rólunk tárolt információk akkor trappolnak keresztül rajtunk, amikor arra a legkevésbé számítanánk.
olvasd tovább