Bámulatos képregénytények nem csak fanoknak!

2016. augusztus 8. 12:51 kopernicus
Pókember fekete kosztümje egy rajongó ötlete volt, a Megtorló pedig együtt bandázott az egyik leghíresebb rapperrel.

Kigyűjtöttük a legérdekesebb képreénytényeket - akit pedig még több érdekel, az ne habozzon rákattanni a comicsfact.com-ra!

 

1

Batman egyszer szó szerint (hogy is fogalmazzunk:) összepisilte magát. Emberből van ő is, na. (kép: comicsfact.com)

2

Amikor Amerika kapitány megkapta az új pajzsát, azt magától az elnöktől, Franklin Delano Roosevelttől vehette át. (kép: comicsfact.com)

3

A Megtorló egyszer összebandázott Eminemmel egy kaland erejéig. (kép: comicsfact.com)

4

Pókember fekete ruhája (ami egy szimbióta volt) egy rajongó ötlete - a szerkesztőnek, Jim Shooternek annyira tetszett, hogy még fizetett is érte, egészen pontosan 220 dollárt. (kép: comicsfact.com)

5

Azt hinnéd, hogy Superman volt az első szuperhős, aki repült? Nem igaz: a megtisztelő cím Namor hercegé, azaz a Torpedóé. (Superman eleinte ugyanis csak baromi nagyokat ugrált). (kép: comicsfact.com)

6

A mozikban már fut a Suicide Aquad, amelynek Harley Quinn is oszlopos tagja - kevesen tudják azonban, hogy ő nem a képregényekben, hanem a legendás Batman rajzfilmsorozatban mutatkozott be. (kép: comicsfact.com)

7

...mint ahogy azt is csak néhányan vágják, hogy Oktopusz doktor egyszer Super-mannek nevezte Pókembert. (kép: comicsfact.com)

8

A Sötét lovag: Felemelkedés című filmben pedig van egy konkrét utalás (a film végi nagy poén mellett) Batman társára, Robinra: a stadion-jelenetben az egyik statiszta a rajongók által jól ismert R-logót emeli a magasba. (kép: comicsfact.com)


Kapcsolódó cikkek