9 jel, hogy Ő az igazi

2015. június 26. 14:48 ujnemzedek.hu
A sok balul sikerült randi és kapcsolat után, honnan tudhatjuk, hogy akivel együtt vagyunk, az az igazi?

A szerelem sosem egyszerű, mindig vannak nehézségek, de van pár alapvető jel, ami arra utalhat, hogy ez a kapcsolat talán - minden akadály ellenére is - egy életre szól.

 

 

A boldogság mindig két emberen múlik. (Kép: Instagram)

 

 

1. Vele lenni nem nehézség

Biztos mindenkinek volt már olyan kapcsolata, amiben sokszor úgy érezte, hogy nyűg a másikkal együtt lenni. "Pfu, lehet, hogy azt mondom inkább, hogy nem érzem jól magam, és akkor lenne egy nyugis estém otthon" - ismerős, nem? Ha valakit igazán szeretsz és a társad, sosem megerőltető vele lenni.

 

2. Simán elviseled a rossz tulajdonságait is

Sőt! Néha még aranyosnak is találod őket.

 

3. Semmit csinálni is jó

Ha nem kell valami izgalmas program minden estére, hanem szeretsz nyugis csendben, összebújva filmet nézni, vagy csak a közelében lenni a másiknak, akkor is, ha az épp mást csinál, mint te?  Szerencsés vagy, ez egy igazi kapcsolat.

 

4. Ő az első, akihez fordulsz - bármi is történik

Lehet, csak rossz napod van, lehet, hogy felhúzott valaki, de az is, hogy valami nagyon jó hírt kaptál. Na, ki az, akit először tárcsázol? Hát Ő, mert tudod, hogy senki sem ismer nála jobban.

 

5. A legjobbat hozza ki belőled

Ezt nem is kell magyarázni. Van, akivel – bármilyen normális, rendes, kedves - nem a legjobbat hozzátok ki egymásból. És van, aki mellett jobb embernek, viccesebbnek, szebbnek érzed magad.

 

6. Nem titkolózol előtte

Ha nagyot is hibázol, vagy valami rém kellemetlen történik veled, akkor sem sunyítod el, hanem tök természetes, hogy elmondod neki.

 

7. Nyugodtan hagyod, hogy élje a saját életét - és ő is meghagyja neked a szabadságodat

Ha úgy érzed, hogy jeladót kellene a mobiljába építened, valószínűleg amúgy is lőttek a kapcsolatnak.  Egy jól működő kapcsolat alapja a bizalom és a tisztelet. Teljesen normális, ha időről időre külön csináltok dolgokat.


8. Hajlandó vagy kompromisszumot kötni

Ha olyannal akarsz járni, aki mindenben egyetért veled, járj saját magaddal. Ha el tudod fogadni az ő hobbijait, és hajlandó vagy részt venni bennük – persze nem mindig az lesz, amit te akarsz - azt jelenti, hogy tényleg sokat jelent számodra a másik.

 

9. Tudod, hogy a fent leírtakat ő is ugyanígy gondolja


Kapcsolódó cikkek