Az ifjúságügyben az EMMI stratégia partnere a cserkészszövetség

2016. április 1. 06:39 ujnemzedek.hu
Magyarország egyik legnagyobb civil szervezete tizennégyezer fiatalt ér el.

Az ifjúságügy területén hosszú távú stratégia partnerként tekint a Magyar Cserkészszövetségre az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) - hangsúlyozta Balog Zoltán miniszter csütörtökön a szövetség vezetőivel folytatott megbeszélésén.

 


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által közzétett képen Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (b3) hivatalában fogadja a Magyar Cserkészszövetség vezetőit, Pótó Judit országos elnököt (b2), Ronkay János Péter országos vezetőtisztet (b) és Pótor József országos ügyvezető elnököt (j), mellette Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára (j2) az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2016. március 31-én. MTI Fotó: Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi)

 

Balog Zoltán hivatalában fogadta a Magyar Cserkészszövetség vezetőit, Potó Judit országos elnököt, Pótór József országos ügyvezető elnököt és Ronkay János Péter országos vezetőtisztet. A vezetők beszámolója szerint a cserkészszövetség az egyik legnagyobb magyarországi civil szervezetként tizennégyezer fiatalt ér el.

 

A megbeszélésen Balog Zoltán az Emmi támogatásáról biztosította a cserkészszövetséget, a cserkészek pedig azt hangsúlyozták, hogy továbbra is szeretnék folytatni az eddigi jó kapcsolatokon alapuló közös munkát, ezen felül az ifjúság táboroztatásban szerzett tapasztalataikat is felajánlották.

 

Forrás: EMMI


Kapcsolódó cikkek

Semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy ezek az alapvetően oktató/nevelő szándékú mondatok a DNS-sel öröklődnének egyik generációról a másikra. Mégis, nehéz lenne olyat találni, aki ne hallotta volna őket már legalább egyszer.
olvasd tovább