10 borzalmas csajozós duma, amit nehogy benyögj egy fesztiválon

2016. június 28. 08:07 ujnemzedek.hu
- Nem fájt, amikor leestél az égből? - De, nagyon fájt és az olyanokat is nagyon unom, mint te.

A fesztiválokra sokan nem titkolt szándékkal csajozni mennek - és ez persze fordítva, a lányok részéről is igaz. Azonban mostanában már egyre gázabb valamilyen betanult, “jópofa” csajozós szöveggel a lányok elé állni, hiszen egyrészt egyáltalán nem eredeti, a neten is bárki találhat 100 meg 100 ilyen dumát. Éppen ezért mi most olyan szövegeket muatatunk, amiket - bár sok oldalon ajánlják -, semmiképp NE nyögjetek be, mert úgysem jön be. Hogy cikkünk szemléletesebb legyen, csinos, híres nők mutatják meg, hogy az adott dumával milyen reakcióra számíthatsz.

 

1. A legnagyobb klasszikus.

“Nem fájt, amikor leestél az égből?” - Arra utal, hogy az illető egy angyal, de ki kell ábrándítsunk: nagyon unalmas.

 

 

2. A szexista.

“Ékszer lábaid vannak...olyan nyakbavalók…” - Ez talán akkor, ha arra célzol, szívesen felvennéd a nyakadba, hogy jobban lássa a kedvenc együttese koncertjét. De inkább még akkor sem.

 

 

3. A nyelvész.

“Szia! A női nemnél jobban csak a női igent szeretem!” - Ismét ki kell ábrándítsunk: akinek 4 agysejtnél több van a buksijában, az csak annyit fog erre válaszolni, hogy “és?”

 

 

4. A bunkó

“Iszol egy kólát? Hozzál már nekem is!” - Az egy tévhit, hogy a lányok szeretik a bunkó srácokat, ugyanis nincs az a lány, aki erre a tapló megszólalásra ugrana és azt mondaná, hogy “de jó fej vagy!”

 

 

5. Egy újabb klasszikus

“Hiszel a szerelemben első látásra? Vagy megint el kell sétálnom előtted?” - Ez működött már valaha is?

 

 

6. A zseni

“Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet?” - Hogy hagysz el egy telefonszámot? És ha elhagytad, mit csinálsz az övével?

 

 

7. A matematikus

“Úgy nézel ki, mint a harmadik barátnőm. Eddig 2 barátnőm volt.” - Azt gondolnád, hogy ezzel kissé megdolgoztatod a hölgy agyát, de nem. Inkább majd mindkét mondatért külön-külön kinevet vagy megharagszik.

 

 

8. A rímelős típus

“Elnézést, szabad egy mellnézést?” - Biztos így képzeli a reakciókat: “Hú, de menő csávó, rímekben beszél!” Nem.

 

 

9. A költő

“Annyira kívánlak, mint a nehézbúvár a friss levegőt!” - Lehet, hogy a lányoknak - némi ismerkedés után bejön, ha mindenféle hasonlatokkal illetjük őket… de hogy ez taplóság, az tuti.

 

 

10. A képzelgős

“A hangok a fejemben azt mondják, randiznod kéne velem…” - Egy normális lány azt mondja majd, hogy ha hangok vannak a fejedben, menj orvoshoz.

 


Kapcsolódó cikkek